Sayfa 462/1032 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Ortağım 8 li rakamlarda yapsa buralara düşmezdi... girenin haddi hesabı yok. OFAC ceza yok dediği akşam ancak rahatlarız
    Yani buyuk resme baktigimizda 1.2 milyar dolar degerinde bir banka. Belki banka da bunu kullanmayi planlamistir OFAC'a karsi, o yuzden herseyin pestilinin cikmasini beklemistir.

Ayrica GK'un karar almasi hisse alacaklari anlamina gelmiyor ki. TAV'da da aciklamislardi, toplar tanklar patladi kagit 22'den 10'a indi, almadilar. Devamli arka planda birseyler oluyor.

Bu da iyidir. Birazcik da temettu kemirdik.

2. Çok büyük etkisi olmuyor hisse geri alımlarının...Ama geri çekilişte belki faydası olur da fazla düşmez...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Oldukca mantikli. Yanliz Trump'a ara secimlerde kiyak cekmek icin dillendirildigi yetkisiz'in teorisi de olabilir. Ara secimlerin tarihi de 6 Kasim.
    yani RTE den Trumpa secim oncesi Evanjelik kiyagi mi olacak diyorsun ? Olabilir. Yetkisiz Abi de boyle bir olusumdan bahsetti,

Bugun olan baska iyi bir sey daha var aslinda. O da AB ye yakinlasiyoruz dendi. Belki Bu AB reformalarina geri donulir. Ulke Hukuk, Egitim, Demokrasi acisindan Avrupa standartlarina getirilmek icin bazi calismalaar yapilir.

gerci AB dekilere sonra RTE sonradan tekrar atarlanir gene ara bozulur

4. 611 milyon lot halka acik lot var . 611 milyon lotun sanirim 7 milyon kadarini almaya karar verdi banka 450 milyon TL vermisler rakam olarak yani almak icin 6.42 ortalama vermisler o zmn.

Dogru mu hesapladim acaba arkadaslar ?

5.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    bu sanirim uzun sure boyle devam edecek. Eger turkiye ile ABD komple ipleri koparirsa ne olur ? Bence kopacak gibi gorunuyor.

Bence Halkbanka az da ceza gelse, Erdogan odemiyorum diyecek. Resti gosterip, yeni bir swap sisteminin temelini atacak. Temel ongoru de Dolarin rezerv para birimi olamayacagi, cunku guveniirliligini yitirdigi.
    Coğrafi konumumuzdan ötürü, gözden çıkarılabilecek bir ülke olmadığımızı düşünüyorum. Rusya da yanına çekmek için beklerken, ABD derin devleti Trump 'u başı boş bırakmaz bence. Türkiye-ABD ilişkilerinin, ABD-SOVYETLER BİRLİĞİ arasındaki gibi soğuk savaş dönemine benzer bir döneme girmesine izin verir mi acaba ?

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

eski düşünceleri bir kenara atın.
    dünya da yeni bir düzen kuruluyor.
    daha doğrusu düzensizlik
    abd bütün kurumları yıkıp her ülkeyle teke tek kapışacak.
    artık koruyan abd değil yıkan bir abd olacak.
    avrupa ülkelerini birbirine düşürecek.
    avrupa ülkeleri tekrardan silahlanma yarışına girecek.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    eski düşünceleri bir kenara atın.
    dünya da yeni bir düzen kuruluyor.
    daha doğrusu düzensizlik
    abd bütün kurumları yıkıp her ülkeyle teke tek kapışacak.
    artık koruyan abd değil yıkan bir abd olacak.
    avrupa ülkelerini birbirine düşürecek.
    avrupa ülkeleri tekrardan silahlanma yarışına girecek.
    Avrupa birliği, RUSYA, ÇİN ve JAPONYA 'da aval aval bakacak yani.

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    611 milyon lot halka acik lot var . 611 milyon lotun sanirim 7 milyon kadarini almaya karar verdi banka 450 milyon TL vermisler rakam olarak yani almak icin 6.42 ortalama vermisler o zmn.

Dogru mu hesapladim acaba arkadaslar ?
    70 milyon lot alinacak. Ordaki 7 milyar adet neyin nesidir bir fikrim yok.

Sayfa 462/1032 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •