Sayfa 530/1024 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

bence teknikçi arkadaşlar iyi niyetle paylaşım yapıyorlar emekleri için sağolsunlar tabi..

ama haber akışı, gelişmeler, beklentilerde önemli, tamda enflasyon öncesi ki burada kaç gündür örnekleriyle somut fiyatlar vererek yazıyoruz, bunu göre göre 5,30-5,50 beklemekle işte o pek realistik olmuyor bana göre...

artı çoğunluk inanmıyor politikalara, insanlar ne olacağını bekliyor ki, merkez bankası 5 puan faiz arttırsa tüm dövizlerimizi bozduracağımızı falan mı!..

güven yok güven...

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Umutabi yanlış anlaşılmasın yatırım teşvik edilmeyecek, insanlar üretmeye zorunlu kalacaklar. Üretemedikleri her adımda canları daha da yanacak. Yani Güney Kore modeli.
    üstad peki bu modelde enflasyonun tek haneye indirilmesi hedefini nereye koymalıyız ?

Nereye baksak neye baksak oluk oluk irin akıyor. Hırsızlık yolsuzluk dolandırıcılık haksızlık... iyiye dair tek bir şey yok.
    Var aslında aç kalanların kemirmesi için yenilebilir yollar yaptılar

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolardayım. Dolar artıyor, arttıkça içim kan ağlıyor resmen
    Onurlu insanlar gibi istifa etmiyorlar, harakiri yapmıyorlar kamikaze olup üstlerine mi gitmek lazım bunların.
    Son düzenleme : Arc en ciel; 30-08-2018 saat: 15:56.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    üstad peki bu modelde enflasyonun tek haneye indirilmesi hedefini nereye koymalıyız ?
    Valla hala bir şeyler düzelebilir umudu taşımak ne güzel. Umudumu kaybettim ben

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Umutabi yanlış anlaşılmasın yatırım teşvik edilmeyecek, insanlar üretmeye zorunlu kalacaklar. Üretemedikleri her adımda canları daha da yanacak. Yani Güney Kore modeli.
    Yapmayın sayın rxpu, bu ülkede KOÇ` un dan Sabancısına onlardan en kıçı kırık sanayicisine kadar kim TEŞVİK, BELEŞ kredi olmadan kendi cebinden ,yani kendi öz sermeyesinden harcayarak yatırım yapmış ki bundan sonra yapsın ! Kaldıki neye kime güvenerek böyle bir yatırımı yapacaklar ! Gözün üstünde kaşın var diyeni içeri atıyorlar , içeri atmasalar şirketine değişik baskılarla el koyuyorlar. Doğan babasının hayrına mı DEMİRÖREN yalakasına holdingi bıraktı ? Geçin bunları bence, BETER olursa bir derecede BETERİN BETERİ olursa ihracatçı falanda kalmaz , bu durumda mokumuzu çomaklarız.

7.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Valla hala bir şeyler düzelebilir umudu taşımak ne güzel. Umudumu kaybettim ben
    benim söylediğim umut değil fantezi

8. Ben usd alırken bunlara ve bunların politikalarına güvenmiştim..

eksik olsunlar beni yanıltmadılar..

Sayfa 530/1024 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •