-

Originally Posted by
bahri
Ben bu değişimden haberdardım, T.Kenç ortadoks politikacıydı, onun yerine atadıkları kişi eğer büyümeci ise ve şimdi görevi bıraktı ise bu nasıl yorumlanır onu tam çözemedim.
-

Originally Posted by
rxpu
Ben bu değişimden haberdardım, T.Kenç ortadoks politikacıydı, onun yerine atadıkları kişi eğer büyümeci ise ve şimdi görevi bıraktı ise bu nasıl yorumlanır onu tam çözemedim.
dedektif gibi faiz artışı olasılıklarını değerlendiriyoruz artık bir büyüteç eksik
-
MB faizi 5-6 puan arttırmasını bekliyorum.dolarında uzun sure yatay gitmesini bekliyorum.
-

Originally Posted by
blue70
MB faizi 5-6 puan arttırmasını bekliyorum.dolarında uzun sure yatay gitmesini bekliyorum.
keşke dolar aldığın zaman bir haber verseydin be üstad bizde alırdık belki iyi seviyeden alıp yüksekten satmışsın
-

Originally Posted by
blue70
Bu çalışmada aklıma yatmayan bir nokta var. Eğer uzun vadeli tahvil getirisni karşılaştıracaksak, döviz kanadında da eurobond veya DTH getirisini eklemeliyiz. Karşılaştırmayı yapan 17 sene için %40 bir dolar enflasyonu eklemiş halbuki söz konusu dönemde eurobond faizleri yıllık ortalama %8-12 arasındaydı. En düşüğünü bile alsak TL ve döviz başa başa geliyor.
-

Originally Posted by
bahri
keşke dolar aldığın zaman bir haber verseydin be üstad bizde alırdık belki iyi seviyeden alıp yüksekten satmışsın
Bahri başkasının yönlendirmesiyle döviz almak veya TL'de kalmak gibi hamleleri yapmak ta riskli. Tam tersi de olabilirdi, Amerika'ya eyvallah paşam sen ne istersen denilseydi şimdi TL fanatikleri dövizcileri dövüyordu. O nedenle hiçbir yatırım aracının fanatiği olmamak ve kendi iç sesimize göre pozisyon almak en doğrusu.
-
Başkasının zarar etmesinin sorumluluğunu alamam.
kendi riskimi yönetiyorum.bende hata yapabilirim.çünkü:
dolar kaos problemidir.kaosta ne olacaği kesin bilinemez.bknz:kaos teorisi
her seferinde farklı gelir.
-

Originally Posted by
rxpu
Bahri başkasının yönlendirmesiyle döviz almak veya TL'de kalmak gibi hamleleri yapmak ta riskli. Tam tersi de olabilirdi, Amerika'ya eyvallah paşam sen ne istersen denilseydi şimdi TL fanatikleri dövizcileri dövüyordu. O nedenle hiçbir yatırım aracının fanatiği olmamak ve kendi iç sesimize göre pozisyon almak en doğrusu.
ben blue70 dostumuza biraz sitem ettim sadece yoksa elbette yatırım kararı kişiyi bağlar ! dolar artmaz düşer faizler artacak derken kendisi dolar almış yüksekten de satmış yeni söyledi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri