Burgan günluk %16.25
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlukte turuncu ve teb kampanyalarini kullandim. Daha iyi bir oran bulabilir miyim?
Hocam ben sanýrým bir yýldýr Vakýfbank ile çalýþýyorum, biraz amatörler ama bu sizin iþinize daha çok yarýyor, özel bankacýlýða falan gerek yok, normal þubeler bile iyi oran veriyor. 2 hafta önce 1M+ için 19.30 ile baðladým. Ayrýca yanýna bir de ARI hesap açýp ücretsiz EFT hakký kazanýyorsunuz, limit þubeden baþvurarak 1M TL'ye kadar artýrýlabiliyor. Çýkmak isteyince parayý ARI hesaba aktarýp oradan EFT yapýnca ücret ödemiyorsunuz. Kendim yaptým, bu sistem çalýþýyor.
2001 senesinden beri borsa oynamýyordum, Türkiye'de borsa konusuna pek inanmýyor, Aselsan halka arzý sýrasýnda satýþ yapamadýðý için müþteri temsilcim rica etti, sýrf kýrmamak için 8bin TL'lik almýþtým, bir ayda 2400TL getirdiInternet sayfalarýnda yatýrým kýsmý biraz garip çalýþýyor, ama birçok iþlem yapabiliyorsunuz.
"Uzun vadede hepsi birbirini yakalar" diyoruz ya
Bir taraftan da TL'de kalanýn zararýný hesaplýyoruz sürekli
Bu zarar artýyor þu anda ama bu her an farkýn kapanmaya baþlayacaðýna dair hisleri kuvvetlendiriyor ve dolara giriþte tereddüt yaratýyor bende
Sadece Bu Þubelerden Açabilirsiniz.
https://www.vakifbank.com.tr/hizmet-...spx?pageID=746
Paylaþýmlarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
evet devamli tl mevduatcinin zarari konusuluyor.
Son 5 yilda ortalama % 20 lik bir zarar soz konusu.
Ancak belki cogu kisi bana karsi cikacak fakat; saat basi dolara bakmak,gece yatarken sabaha kalktigimda dolar dusmus olacak mi acaba diye uyumak.Bunlar benim icin % 20 den cok daha fazla degerli..
Yer Ýmleri