Sayfa 547/1024 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Sn. Tengri Han "beklemeyenler" listesi bir kişi eksik. Liste başında "a" var....

Bizim tarafın tek reel kişisi (siz biz olduk şimdi...)
    Tek reel ekonomisti
    Ama illa isterseniz sizi kırmam onuda numaralandırabilirim...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. kaça kadar inecek göreceğiz.
    ?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    geçen seneden beri Londra diye boşa söylemiyordum,orada çokkk uzun kulaklarım var.
    size ozelden yazdim

4. arjantin pezosunun 2013'ten bu yana kaybettiği kadar değeri tl kaybetse şu anda dolar 13 lira falan olurmuş. cds'ler birbirine yaklaştığı için hedef parite konusunda bir fikir verebilir...
    yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    İmf ile anlaştığı halde faizleri %60 olduğu halde arjantine olanlara bakın.

https://tr.investing.com/currencies/usd-ars

Sonrası için bir planınız var mı? hadi Türkiye ikisinide yaptı sonuç?
    Adama demişler ki bunlar , şunlar şunları yaparsan olacaklar, yapmazsan olacakları sen kendi yaratıcılığınla düşün.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Adama demişler ki bunlar , şunlar şunları yaparsan olacaklar, yapmazsan olacakları sen kendi yaratıcılığınla düşün.
    reel efektif döviz kuru hakkında ne düşünüyorsun? bir gösterge midir geçmişteki dipleri takip etmek buralarda durur demek vs?
    ?

Ahmetg Guest
    eksisozlukten

erkan kilimci’nin ayrılışından dolayı uçmuş kur. kendis merkez bankası başkan yardımcısı ve yeni dönemde kalkınma bankası yönetim kurulu üyeliği yapacaktır. kalkınma bankası, hazine ve maliye bakanlığı’na bağlı bir banka ve bilinçli bir atama yapılmış. kalkınma bankası’nın zaten 100 günlük eylem planında yapılandırılması gündemdeydi bayramdan önce de genel müdür’ü değişti. erkan kilimci başarı kimliğinden dolayı buraya seçildi ama bence piyasa gereğinden fazla tepki verdi. başarılı bir ismi daha önemli ve kritik bir göreve verdiler. faiz arttırımı ile ilgili düşüncelerinden dolayı bu adamı pasifize etmek isteselerdi kalkınma bankası’na atamazlardı diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    faizi artiracaklar diyorum

ve

Faizi artirirlarsa, artmayacagini savunanlarin bizleri bogazda yemege goturmesini talep ediyorum
    Ben de davetli olabilir miyim oyunagelen biri olarak [emoji16][emoji16][emoji16]

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 547/1024 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •