Sayfa 1085/1252 İlkİlk ... 855859851035107510831084108510861087109511351185 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,673 - 8,680 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Yav gene mi hesap kapatıp açacağız, bıktım bu işten
    kapatıp açınca bende 8.50 oluyor.
    sen nasıl yeni oranı alıyorsun
    görüşmediğin müşteri temsilcisi kalamadı

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Gerçekten 1000 puan artırsalar bile totalde mevduatçının dolarakarşı zararı %50 den %45 e düşecek sadece. Şu an ki olan konumda faizlerin % 40 üzeri olması lazım. Kendimde üreticiyim ve hem kendi hammaddem hem kendi gözlemim tüm market ürünleri vs en az zam gelen oran %30 larda.. enflasyon yani%40 en az şu an. Paranın kendini kurtarması için %40 faiz lazım bu saatten sonra ki olmayacağına göre her geçen gün insanları zorla dövize yönlendirecekler.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Faizin en az %50-60 olması lazım..

Yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Sonraki hedef 8.15 diyor yani...

Yatırım tavsiyesi değildir...
    Eğer çanağın dibini 5,70 ve tepesini de 7,20 alacak olursanız
    ve çanak tamamlanırsa fincan kulp formasyonuna yönelme ihtimali doğar ondaki hedefte 8,70 olacaktır.

YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by Garavel Yazıyı Oku
    arkadaslar benim tl mevduat vardi bi miktar, vade sonu 4 eylul. bu stopaj degisikligi ona yansir mi? kararnameye gore yansimasi lazim ama netlesmesi lazim soran olursa yazabilir mi?
    hayır yansımaz zaten 4 gün kalmış yenileyince yansır.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben devlet yetkililerinin Arjantin'den dolayı korkmaya başladığını ve Arjantin'i ibretlik olarak görmeye başladıklarını düşünmeye başladım.
    Aynı düşünüyorum
    Arjantin önden gidiyor
    Umarım akılları başlarına gelmiştir bizimkilerin

6.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    kapatıp açınca bende 8.50 oluyor.
    sen nasıl yeni oranı alıyorsun
    görüşmediğin müşteri temsilcisi kalamadı
    bilgisayardan yap,marifetli tl kapa parayı vadesize at,ardından hesap açma işlemlerinden marifetli yeniden aç ,bunu son 3-4 ayda 5-6 kez yaptık burada bazı kişiler yapamadı onları kredi kartı ceptetebi bağlıymış neymiş önce onu ayırmak gerekiyormuş.

7.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    hayır yansımaz zaten 4 gün kalmış yenileyince yansır.
    Bu konu muallak, zira stopaj vade sonunda kesiliyor. Karar bugünden itibaren geçerli ise stopajın kesildiği tarih için de geçerli olabilir. Ama çok kesin konuşamıyoruz tabii.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. ama bi kac sayfa once yansir deniyordu rxpu ve bi arkadas daha soylemisti. mantiken vadesi gelmemis olanlar icin de gecerli olmasi lazim kararnameye gore. mesela adam 3 ay baglamis vade sonu ekim ayinda bunda gecerli olmamasi mantikli olma diyorum ben ama bunun netlesmesi lazim.

Sayfa 1085/1252 İlkİlk ... 855859851035107510831084108510861087109511351185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •