-
''mb faiz arttırmadan %23 üzeri oran mümkün değil'' diye düşünenler milyon altı miktarlar için bile (hem de stopaj avantajı ile) alınabildiğini görmüşlerdir artık
-

Originally Posted by
yuji
stopaj farklı hocam...eskiden bono stopajı daha avantajlı idi şimdi ise mevduat stopajı daha avantaşlı
siz bono oranına bakın en iyisi, %10 da stopaj düşün o orandan
evet şimdi anladım, sağolasın
işler biraz karışmış tabi alışamadık hemen.
-
Bu durumda nkolay bono da 23 orandan parayı tutmak avantajlı değil sanırım 24.50 oranlar varken. Ama diğer taraftan bu zamanda uzun vadeli bağlamakta riskli görünüyor. Dolara da geçsek bir türlü geçmesek bir türlü ne yapacağımızı şaşırdık iyice.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Benim mt 3
2 günlük akittir 3 lu hesap olmuyor dedi
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"32 günlük akittir 3 lu hesap olmuyor" aynı cümleyi bana da kurdular, yukarısı ile görüştükten sonra haklısınız, bugünden itibaren %5 stopaj dediler.
-
keşke şu stopajı aralık sonu son tarıh yapsalardı.herkes aralık sonu bağlıyor.bu işi bilmedikleri belli.
ama uzatma ihtimali çok yuksek...
-

Originally Posted by
ozzyken
odea müşteri temsilcisi mesaj atmış pazartesi %25 ten bağlayalım 46 gün 155k paranızı diye
Durdu durdu sonunda patladı oranlar
Eski stopaja göre %27,38'e denk geliyor
Hadi bakalım
Son düzenleme : yuji; 31-08-2018 saat: 15:02.
-

Originally Posted by
yuji
hesap hareketlerine bakarmısınız, faiz günlük mü işliyor?
Evet faiz günlük işliyor, günlük stopaj kesiliyor, net günlük faiz oranı ayrı bir vadesiz hesapta birikiyor, ana paraya eklenmiyor.
Ama sonuçta her gün sonrası günlük faiz brüt ve net hesaplanıp vadesize aktarılıyor.
-

Originally Posted by
memorex
''mb faiz arttırmadan %23 üzeri oran mümkün değil'' diye düşünenler milyon altı miktarlar için bile (hem de stopaj avantajı ile) alınabildiğini görmüşlerdir artık

Demiştim. Piyasa öyle veya böyle faizi arttırır diye.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri