Sayfa 597/1024 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. TCMB bürüt döviz rezervleri 72,9 milyar dolar ile temmuz 2010 tarihine geriledi.

En yüksek rezerv 115,1milyar dolar ile aralık 2013'te görülmüştü.

2014 başından bu yana kayıp: 42,2 milyar dolar.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

16 yıllık AKP zihniyeti Türkiyede bugüne kadar olmaz denilen herşeyi olur yaparak bir ilke imza atmıştır o nedenle gelecekte şu olmaz bu olmaz derken çokta emin olmamak lazım derim. CDS lerde neredeyse 600 puan ne demek yahu böyle bir şey olur mu ? Ama oldu bunlar onuda becerdi.

3. Tr 2030 8,97 % 0,39
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Arjantin 31 enflasyonda 60 faiz veriyor ama artık dikiş tutturamıyor....

31 Ağustos 2018 - Uğur Civelek
    https://www.youtube.com/watch?v=NdU2gsAiAHE

5. Tüm forumdaşları bu akşam saat 19:30 dan sonra başlayacak olan düğün merasimine beklerim.

Adres : Dolar caddesi, 683 sokak ( bir yada iki sokak aşağı yukarı bakarsınız) , fx apartmanı No: 640/ 685 Newyork

Düğüne çelenk göndermeyiniz. Hediyelerinizi mevduatçı topiğine gönderebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    hiç kelime oyunana gerek yok 900-1000 demek faize 10 puan eklemek demektir

yok stopajmış brütmüş, ya o arkadaşın matematiğinde bir sıkıntı var ya bizim

zaten benzer zihniyetteki ekonomi yönetimi yok alt koridor, üst bant, ertesi gün şeysi diye diye ekonomiyi bi güzel halletti, helvası kavruluyor şu an...

yermi anadolu çocuğu diye bi deyim var... amerikan kartalıda yemiyor yanlız...

he bu arada merkez bankası 30da yapsa bozmayacağım onuda diiim.. bakın bakalım arjantinde oranlar kaç olmuş...

eskiden faizin çok yüksek olduğu yıllar insanlar faize bir kısmı yatırırken bir kısmıda aldığı gibi döviz bürosuna giderdi, ya da altın alırdı, yani kimse aman faiz artıcakmış, "titriim" hemen dövizimi boziim demezdi..
    Aynen sn ryland.Ben de onu daha önce farklı ifadelerde yazdım.Döviz,faiz ,enflasyon sarmalı yani 90 lı yıllar başladı gene.Döviz bu ara çok gitti,sıra şu anda faizde, yok faiz olmaz dersen 1994 olur.Gene faiz artar.Faizi artırdın olay bitmez döviz biraz durur,sonra enflasyon yukarı gider artırdığın faiz yetmez olur hop gene bir mini devaulasyon.90 lı yıllarda yıllarca oyun bu idi.Şimdi genç arkadaşlar bilmediklerinden olayı ,alışamıyorlar döngüye.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Arjantin 31 enflasyonda 60 faiz veriyor ama artık dikiş tutturamıyor....

31 Ağustos 2018 - Uğur Civelek
    https://www.youtube.com/watch?v=NdU2gsAiAHE
    Türkiyede TÜİK pinpon topu enflasyonu %15.80 merkez faizi %17.25, buna gelecek yabancının taaa ! amk... Hala merkez faiz artıracak Dolar düşecek diyenlere `ciğerci kedileri` pissst oradan diyorum...

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Aynen sn ryland.Ben de onu daha önce farklı ifadelerde yazdım.Döviz,faiz ,enflasyon sarmalı yani 90 lı yıllar başladı gene.Döviz bu ara çok gitti,sıra şu anda faizde, yok faiz olmaz dersen 1994 olur.Gene faiz artar.Faizi artırdın olay bitmez döviz biraz durur,sonra enflasyon yukarı gider artırdığın faiz yetmez olur hop gene bir mini devaulasyon.90 lı yıllarda yıllarca oyun bu idi.Şimdi genç arkadaşlar bilmediklerinden olayı ,alışamıyorlar döngüye.
    Son 16 yılın YENİ BİTMELERİ beton işinde de aynı şeyi söyleyip duruyordu `beton dibine kadar betoooon` diyen beylikdüzü sakini ! biri vardı hatırlarsınız habire betonunun fiyatına zam yaptığını söyler dururdu şimdi kendisini bazen burada bazen mevduatçı topiğinde yine görüyorum ama artık taraf değiştirmiş Doların çıkışından bana neci olup malına hergün zam yaptığını filan anlatıyor yani yine hep kazanan taraftaymış kendisi.

Sayfa 597/1024 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •