TCMB bürüt döviz rezervleri 72,9 milyar dolar ile temmuz 2010 tarihine geriledi.
En yüksek rezerv 115,1milyar dolar ile aralık 2013'te görülmüştü.
2014 başından bu yana kayıp: 42,2 milyar dolar.
TCMB bürüt döviz rezervleri 72,9 milyar dolar ile temmuz 2010 tarihine geriledi.
En yüksek rezerv 115,1milyar dolar ile aralık 2013'te görülmüştü.
2014 başından bu yana kayıp: 42,2 milyar dolar.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
16 yıllık AKP zihniyeti Türkiyede bugüne kadar olmaz denilen herşeyi olur yaparak bir ilke imza atmıştır o nedenle gelecekte şu olmaz bu olmaz derken çokta emin olmamak lazım derim. CDS lerde neredeyse 600 puan ne demek yahu böyle bir şey olur mu ? Ama oldu bunlar onuda becerdi.
Tr 2030 8,97 % 0,39
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Arjantin 31 enflasyonda 60 faiz veriyor ama artık dikiş tutturamıyor....
31 Ağustos 2018 - Uğur Civelek
https://www.youtube.com/watch?v=NdU2gsAiAHE
Tüm forumdaşları bu akşam saat 19:30 dan sonra başlayacak olan düğün merasimine beklerim.
Adres : Dolar caddesi, 683 sokak ( bir yada iki sokak aşağı yukarı bakarsınız) , fx apartmanı No: 640/ 685 Newyork
Düğüne çelenk göndermeyiniz. Hediyelerinizi mevduatçı topiğine gönderebilirsiniz.
Aynen sn ryland.Ben de onu daha önce farklı ifadelerde yazdım.Döviz,faiz ,enflasyon sarmalı yani 90 lı yıllar başladı gene.Döviz bu ara çok gitti,sıra şu anda faizde, yok faiz olmaz dersen 1994 olur.Gene faiz artar.Faizi artırdın olay bitmez döviz biraz durur,sonra enflasyon yukarı gider artırdığın faiz yetmez olur hop gene bir mini devaulasyon.90 lı yıllarda yıllarca oyun bu idi.Şimdi genç arkadaşlar bilmediklerinden olayı ,alışamıyorlar döngüye.
Son 16 yılın YENİ BİTMELERİ beton işinde de aynı şeyi söyleyip duruyordu `beton dibine kadar betoooon` diyen beylikdüzü sakini ! biri vardı hatırlarsınız habire betonunun fiyatına zam yaptığını söyler dururdu şimdi kendisini bazen burada bazen mevduatçı topiğinde yine görüyorum ama artık taraf değiştirmiş Doların çıkışından bana neci olup malına hergün zam yaptığını filan anlatıyor yani yine hep kazanan taraftaymış kendisi.![]()
Yer İmleri