Sayfa 660/1024 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    Son zamanlarda anıra anıra gebermesini istediğim birçok kişi olunca araştırma yaptım
    kotu İnsanların ölmesine sevinmek caiz midir diye

Zulum yapan biriyse artık başkasına zulum yapamayacagı için sevinilebilir diyor uzmanlar...

2.  Alıntı Originally Posted by Pik Yazıyı Oku
    Burada bazı insanlar ayrıcalıklımı acaba
    Sessizce izle onları... Onlar herşeyi çok iyi bilirler...Ben bana küfreden sahislardan birine ayni ile mukabele ettigimden dolayı ceza aldım...ilginç bir başlık burası...hatta bu yorumumumdan dolayı bile banlanabilirim ama siz yazınca duramadım [emoji16]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Sessizce izle onları... Onlar herşeyi çok iyi bilirler...Ben bana küfreden sahislardan birine ayni ile mukabele ettigimden dolayı ceza aldım...ilginç bir başlık burası...hatta bu yorumumumdan dolayı bile banlanabilirim ama siz yazınca duramadım [emoji16]

Teşekkürler desteğiniz için...

Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Son zamanlarda anıra anıra gebermesini istediğim birçok kişi olunca araştırma yaptım
    kotu İnsanların ölmesine sevinmek caiz midir diye

Zulum yapan biriyse artık başkasına zulum yapamayacagı için sevinilebilir diyor uzmanlar...
    Benim de ölmeden önce yapılması gerekenler listem yerine geberdiklerinde mezarlarını tekmeleyeceklerimin listesi var.
    Tekmelemek günah mı diye düşündüm sonra düşünmekten vazgeçtim. Tekmeleyeceğim ömrüm onlardan çok olursa.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku

Aaaa alex oğlan dönmüş [emoji23] Venüs'ten tanıdım. Gideyim ben şimdi başlar Kanal İstanbul, dolar peçete olacak bıdı bıdı bıdı

6. Yattık çıktık kardeş cezamız bitti...[emoji51]
     Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Aaaa alex oğlan dönmüş [emoji23]

Teknik Yapı Metropark Tapu Sonunu
    Teknik Yapı Metropark T7 blokta bulunan 147 numaralı dairemin tapusunu, tapu harçlarını vermemizden 2 yıl geçmesine rağmen hala alabilmiş değilim. 2017 yıl sonuna itelenen tarih şu an itibari ile 2018 sonuna ötelenmiştir. Bir daha Teknik Yapı'dan hiçbir suretle daire almayacağım.
    https://www.sikayetvar.com/teknik-ya...rk-tapu-sonunu

Bak adam yine beton alacakmış ama TEKNİK yapıdan almayacakmış peki o zaman NEF verelim, DAP verelim , SUR verelim İNANLAR verelim ( pardon ya inanlar beton beyinleri düdükleyip battı ve kaçtı dimi ) Neo yapı verelim ( pardon ya o da sizleri düdükleyip battı demi ! hey allah) neyse siz yeterki beton almak isteyin sizleri düdüklemek için sürüsüne daha betoncu var seçim sizin tren yapın...

8. Soma faciasında şirket sahibi Alp Gürkan 33. derece mason olduğu için yargılayamadılar. Götleri yemedi!

Bu ülkede Atatürk dışında kimse Masonlara posta koyamadı. :-)

Soma davasında cezalar belli oldu: 5 kişiye toplam 75 yıl hapis, Alp Gürkan'a beraat

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...za-alp-gurkan/

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    soma faciasından sonra

bir sürü sarıklı cübbeli

hacı hoca gitmişti.

herşey Allah tan deyip yatıştırmışlardı

somalıları.

ilk seçimdede %60 a yakın oy çıkınca

boşuna endişelenmiş hukumet

diye iç geçirmiştim.

Sayfa 660/1024 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri