Sayfa 1159/1252 İlkİlk ... 1596591059110911491157115811591160116111691209 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,265 - 9,272 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Şahsi görüşüm mümkün olduğunca kısa gitmek yönünde olur.
    Faizler artış trendinde, düşeceğine dair bir işaret de yok şu anda

Oranlar para miktarına göre değişiyor, Diğer başlıktaki tabloda tutar bilgisi de var
    Ordaki verilere göre bankanız ile pazarlık gücünüzü arttırabilirsiniz

Bankalar kafasına göre oran verir, daha doğrusu müşteri temsilcileri kafasına göre oran verebilir
    Bu başlığın amacı da zaten o tekliflere karşı elimizde gerçek oranların olmasını sağlamak
    Her verilen orana eyvallah dememek, piyasayı takip edebilmek

Düşük oran veren müşteri temsilcisi varsa iki alternatif var
    1-Burdaki oranları referans alarak daha fazlasını istemek
    2-Daha yüksek veren bankaya eft yapmak
    @yuji eger kulfet degilse forumun moderatorlugunu sen alsana rxpu da olabilir seker gibi adamlarsiniz
    ciddiyim ya bilmiyorum mumkun mu ama degerlendirmek lazim bunu. tsk.

2.  Alıntı Originally Posted by Garavel Yazıyı Oku
    @yuji eger kulfet degilse forumun moderatorlugunu sen alsana rxpu da olabilir seker gibi adamlarsiniz
    dört harfliler
    rxpu istemem demişti zaten
    ben de açıkçası tercih etmem, insanlarla uğraşmak zor

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    soruyu yanlış yere sormusuz,buraya kes kopyala yapıştır tekniğini uygulayarak tekrar sansimi deniycem .
    bisey daha sorucam
    bu bankalar kafasina göre oran belirleyebilir mi?
    mesela
    19-20 ler havada uçuyor iken
    ziraat bankasi bana 31.08.2018 tarihinde 13 oran verdi.
    ayni banka baska bir müşterisine 15 oran verebilir mi
    Yasli tanidiklarimin hs.cuzdanlarinda %5.%6 yazdigini gordum .faiz ile ilgilenmediklerni bildikleri musterilere yaparlar ..

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Yasli tanidiklarimin %5.-6 yazdigini gordum .faiz ile ilgilenmedikleri bildikleri musterilere yaparlar ..
    Pek çok kişi banka ne verirse razı oluyor
    Bunun pazarlığının olduğunu bile bilmiyor

Donanimhaber'de de var faiz başlığı, yazılanları görseniz şaşarsınız.
    "İnternet sitesine baktım böyle bir oran yok sallıyorsunuz" diyor adam, kendinde o kadar emin ki

Allahtan mevduat oranları gazetelere çıkıyor son zamanlarda, belki bu sayede bilinçlenenler oluyordur

5. demekki bizide yaşlı basli gördüler, hafiften sakallarda beyaz biyikta pala olunca, bizim müşteri temsilcisi verdi zopayi dimek
    ptesi zopalamazmiyim ben onu
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Garavel Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    dört harfliler
    rxpu istemem demişti zaten
    ben de açıkçası tercih etmem, insanlarla uğraşmak zor
    Benden moderatör falan olmaz forumdaşlar. Gıcık olduğumu sinirlenip atıveririm forumdan. Ayrıca şunu da unutmayın moderatör olan foruma daha az yazmak durumunda kalır. Tıpkı televizyonlardaki tartışma programları gibi. Yorumcu olma hakkınız tümden olmasa da kısmen elinizden alınır.
    Bir de jon dowes çok donanımlı bir forumdaş. Haksızlık etmemek lazım.

Ayrıca mesela ben şimdi yukarıda jon dowes'u övdüm diyelim , eğer bir kural hatası yaparsam bu övgüyü hiç dikkate almaz, bundan eminim ki hemen gereğini yapar, işte bu da bence en önemli kriter.

Onun aksine diyelim ki garavel dedi ki rxpu twitterda espri kasıyor forumu aksatıyor. Vallahi atardım direk. Açık söyleyeyim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    demekki bizide yaşlı basli gördüler, hafiften sakallarda beyaz biyikta pala olunca, bizim müşteri temsilcisi verdi zopayi dimek
    ptesi zopalamazmiyim ben onu
    Eğer mt bu ortamda 13 15 gibi bir oran telaffuz ettiyse hiç sopalamayla uğraşmayın hemen banka veya banka'da ısrarcıysanız şube veya müşteri temsilcisini değiştirin. Çünkü bu karaktere sahip olan mt'ler genelde uzun vadede bu huylarından vazgeçmezler. Gelir modellerini buna göre oluşturduklarından bu onlarda bir alışkanlık olmuştur.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

40 matematik sorusundan 6 doğru yapan makine muh. Giriyor ünv.sinavinda.

Sayfa 1159/1252 İlkİlk ... 1596591059110911491157115811591160116111691209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •