Sayfa 679/1024 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Ne adamsınız ya [emoji23][emoji23][emoji23] orta Dünya gibi oldu burası iyice TL geçmiyor...

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu lafı bana değil 16 yıl sonunda Türkiye yi ORTA DÜNYA gibi yapanlara çakın daha yerinde olur.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Turkey's annual inflation rate measured for today, 9/1/18, is 96%, while the monthly inflation rate is 29%.
    By Prof Steve Hanke
    @steve_hanke
    kaynak olarak TSE yi de gostermiş
    bence de çok realistik
    ancak pztesi 10 kat düşük cıkartırlar ve utanmadan iyi çıktı diye borsa da da alırlarmı alırlar
    ama sonrasında şuursuz satıslar bekliyorum ben pztesi

3.  Alıntı Originally Posted by REİS Yazıyı Oku
    2001 krizinde ne dış güçler dendi ne de başka bir şey... Ayrıca devletin kurumları satılmamıştı. şimdi ise kafalarda soru işareti milletin korkusu bundan. ytd
    benim eski nickimi kullaniyorsun,forum resetlenince uyaniklik yapip benden önce üye olup nikimi calmisin haberin yok.bu yaptigin cok yanlış
    hirsizliga girer
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    kaynak olarak TSE yi de gostermiş
    bence de çok realistik
    ancak pztesi 10 kat düşük cıkartırlar ve utanmadan iyi çıktı diye borsa da da alırlarmı alırlar
    ama sonrasında şuursuz satıslar bekliyorum ben pztesi

Borsa KENEFİNİ pek dikkate almayın o kendi kafasına göre takılıyor orada hala %60 gibi yabancı payı var, atsalar atılmaz satsalar satılmaz ,mecbur `TRENCİLİK ` oynamak zorundalar, yani kime kime korsa durumu...

5. Estağfurullah şartlı tahliye ettiler laf cakamiyom sadece tespit efenim...[emoji23]
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu lafı bana değil 16 yıl sonunda Türkiye yi ORTA DÜNYA gibi yapanlara çakın daha yerinde olur.

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Estağfurullah şartlı tahliye ettiler laf cakamiyom sadece tespit efenim...[emoji23]

Lafı çakın, eleştirin, ama lafı çakılacak ve layık olan hak etmişlere çakın o zaman kimse size elleşmez.

7.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Kim aldığı kredinin üstüne yatmış merak ettim.bu kadar paranoyakça davranmaya gerek yok.dün sosyal medyada 3 milyar dolarlık satış yapıldı die tivitler geziyordu halkbankası için.bugün ne aldığı sattığı açıklanmış ister inanırız ister inanmayız.burada ki paylaşım kişisel ve siyasi hınç olmaya başladı.2001 krizin de de millet dolar stokluyordu.senelerce sıfır getiri ile taşıdılar,enflasyon ve diğer enstrümanları da sayarsak zarar ettliler.tarih yüne tekerrürden ibarettir.kalın sağlıcakla.
    Hey maşallah, almış eline sazı, çalmayı bilmiyor Allahın aymazı.
    2001 krizi nere, bugünkü durum nere.
    Kredinin üstüne yatan da yokmuş, vay babam vay. Ah şu muhalif medya, hep yalan dolan yazaayor.

Hadi abicim hadi selametle.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

8.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Devlet hata yapmış olabilir,büyük ihaleleri dövizle vermiş olabilir.Ama devletin hata yapması da bireylerin devlete kızıp hata yapmasını gerektirmez.siyasi partiler geçici daim olan Türkiye.intikam duygusu ile hareket etmek kimseye fayda getirmez.döviz kredi borç faizi yüzde 3.5 tl faiz oranı yüzde 25.iş adamları döviz kredisini tercih etmekteler malesef.ihalelerin dövizle verilmesinin sebebi tamamen bu.faiz maliyeti.
    Bilinçli yapılan şey hata değildir.

Sayfa 679/1024 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •