Originally Posted by EMLAK yoo niye aðzýmý bozayým.. https://www.youtube.com/watch?v=mA3L90x1SDA bulmuþsnuz iþte. Dobrowski adlý kiþi iyi koymuþ lafý gediðine ama görüyoruz ki o a...cuk` lardan hala bol miktarda var ortalarda.
Originally Posted by umutabi Dobrowski adlý kiþi iyi koymuþ lafý gediðine adam yerli ve milli olmakta takýntýsý varmýþ.. MALATYALI MISRÝNÝN þiirini bilmiyor. birtek þarap içerken milli eleman
Originally Posted by umutabi Dobrowski adlý kiþi iyi koymuþ lafý gediðine ama görüyoruz ki o a...cuk` lardan hala bol miktarda var ortalarda. Eþit þartlarda deðiliz u.....cuk [emoji8].. bak ben sana neler derdim de gene üstümü cizme ihtimalleri var Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by alexogoldo Eþit þartlarda deðiliz u.....cuk [emoji8].. bak ben sana neler derdim de gene üstümü cizme ihtimalleri var Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi Ayýp oluyor yahu siz niye üstünüze alýnýyorsunuz ki ben sizin ne olduðunuzu nereden bilecem dimi !. Allah sizin iyiliðinizi vesin ...
Hah söyle ya küfür etmeden kufur kötü bir seydir... [emoji51][emoji51][emoji51] U.....cuk Originally Posted by umutabi Ayýp oluyor yahu siz niye üstünüze alýnýyorsunuz ki ben sizin ne olduðunuzu nereden bilecem dimi !. Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by alexogoldo Hah söyle ya küfür etmeden kufur kötü bir seydir... [emoji51][emoji51][emoji51] U.....cuk Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi BAK yine olmadý ...cuk cuk da cuk niye bu kadar taktýnýz bu cuk lara ! neyse hadin size iyi pazarlar ben gideyim de forumu sizle birlikte boþuna iþgal etmeyeyim.
Forum Rules
Yer Ýmleri