Sayfa 80/506 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 633 - 640 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Daha önce hafif eksili ,yatay veya her türlü olumlu endekste kafeinin çıkmasını beklediğimi söylemiştim. ..Son birkaç iş günüdür. .kafein tam da tahmin ettiğimiz gibi hareket ediyor....

Umarım bundan sonrası da böyle devam eder. ..
    Paylaşımlar için teşekkürler. Karşılaştımalarınız ve analizleriniz çok faydalı. Sağolun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emir iptalleriyle kapanışa yakın hızla düştü 7,44 den 7,24 düşüp kapandı anlaşılan bu kağıtta gittiği yerde kalamıyanlardan

3.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Emir iptalleriyle kapanışa yakın hızla düştü 7,44 den 7,24 düşüp kapandı anlaşılan bu kağıtta gittiği yerde kalamıyanlardan
    Gün içinde hızlı çıkış yapınca günlük alanlar oluyor...bunların bir kısmı istediği karı göremeyince gün sonunda mecburen satmak zorunda kalıyorlar. ..buda gün sonunda hissenin gevşemesine neden oluyor..

Bence sıkıntı yok...yola devam..

4. Rasyolarına göre aşırı derecede pahalı. Bakalım operasyon nerede son bulacak. Biraya kalmaz burasıda aglama duvarına döner. Demedi deme ibrahim!!

5.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Rasyolarına göre aşırı derecede pahalı. Bakalım operasyon nerede son bulacak. Biraya kalmaz burasıda aglama duvarına döner. Demedi deme ibrahim!!
    Burası borsa bir gözün açık uyuyacaksin😁

6.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Rasyolarına göre aşırı derecede pahalı. Bakalım operasyon nerede son bulacak. Biraya kalmaz burasıda aglama duvarına döner. Demedi deme ibrahim!!
    Hangi rasyolara göre mesela, biraz daha açıklarmısın.?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Tahminim bu yıl 5-10 arası top cevirir gider gelir.cift hane zor görünüyor 3 çeyrek bilanço çift hane olursa ozaman farklı düşünürüm. ama ben nikahı kiydim sayılır maliyet 7.20.bakalim nezaman kara geceriz😁.Ytd
    13/8 de yazmışım 5.52 yi gorunce en az yıl sonunu göze almıştım zararin cikmasi toparlaması için😁 çok hızlı toparladı.bu hareket 3 ceyrek beklentisimi bir haber mi var yoksa yeniden mağdurlarmi yaratacak bu hafta anlariz yönünü .YTD

8. Çanak formasyonun 7.41 tepe noktasını yarın cumadan daha yüksek bir hacimle kirip formasyonu tamamliyacakmi bakalim.entereran olan cikis trendinde hacimlerdeki dengesizlik.YTD

Sayfa 80/506 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •