Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Bu arada Bu MB nin döviz vadelide poz alması Yabancı fonların BİSTte satışı için fırsatta yaratabilir. TL ihtiyacını Bistten hisse satarak karşılayabilir.. Bist teki yabancı payı bizim içimizdeki Truva atı etkisi yaratabilir.
    Yabancıya T2 de yok
    yani bistten çıkmak isteyen yabancı hisse satacak ... doları vioptan alacak.

MB GÖREVİ hacim yapıp spread azaltmak mı? ve dolar ihtiyaçlarını karşılamak.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yani bistten çıkmak isteyen yabancı hisse satacak ... doları vioptan alacak.

MB GÖREVİ hacim yapıp spread azaltmak mı? ve dolar ihtiyaçlarını karşılamak.
    Görevi demedim ama bu söylediğime ve senin yazdığına fırsat yaratabilir dedim.

MB. an itibarı ile vade sonu teslim edilmek üzere dolar satışı yapıyor sayılabilir mi? satmasa da vade sonunda o teslim etmekten sakındığı TL yi piyasaya verecek değil mi?

3.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku

MB. an itibarı ile vade sonu teslim edilmek üzere dolar satışı yapıyor sayılabilir mi? satmasa da vade sonunda o teslim etmekten sakındığı TL yi piyasaya verecek değil mi?
    vadesonu tl vermeyi kabul etmeyip diğer vadeye tasima olur mu,sonucta tl sinirsiz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    vadesonu tl vermeyi kabul etmeyip diğer vadeye tasima olur mu,sonucta tl sinirsiz
    karşısındaki adam taşımaz ise vade sonunda poz kapanır.. Yeni vade yeni kontrat/sözleşme demektir. Adam bulursa ne ala..

5. MB - viop

Muhteşem bir tartışma geçmiş topikte

Yarın sabah deniz43 modellemeyi yapar, hepimiz rahatlarız...

Bence, dolara müdahaleyi viop ta yapmaya çalışıyorsan, kaldıraç kullanmak istiyorsundur, elindeki doları kaptırmak istemiyorsundur, basitçe

Bunu neden yaparsın? Şu paradigmayı desteklemek için, "aslında dolar/tl volatiletesi spekütaliftir, reel olarak karşılığı yoktur" . Bunda haklı isen, spekülatörleri halledebilirsin, haksız isen türk çocuğu razı olur ama uzun vade yabancı yatırımcı bile alır dolarını gider, boşver hadge fonları. Realistic olan uzun vadede daha haklıdır, genellikle.

Alıntı Originally Posted by TK23 Yazıyı Oku
    Muhteşem bir tartışma geçmiş topikte

Yarın sabah deniz43 modellemeyi yapar, hepimiz rahatlarız...

Bence, dolara müdahaleyi viop ta yapmaya çalışıyorsan, kaldıraç kullanmak istiyorsundur, elindeki doları kaptırmak istemiyorsundur, basitçe

Bunu neden yaparsın? Şu paradigmayı desteklemek için, "aslında dolar/tl volatiletesi spekütaliftir, reel olarak karşılığı yoktur" . Bunda haklı isen, spekülatörleri halledebilirsin, haksız isen türk çocuğu razı olur ama uzun vade yabancı yatırımcı bile alır dolarını gider, boşver hadge fonları. Realistic olan uzun vadede daha haklıdır, genellikle.
    Biz ky ler değil yarli kurumlar da değil ama yabancı kurumlar MB nin dolar vadeli de işlem yapmasına neden itiraz etmiyorlar. Aldığı pozun gereği tasarrufta bulunarak piyasayı manüpile edebilir. Bu kurumlar nedensessiz kalır ki?

Soros bİngiltere MB olayını anımsayan var mı Ben iyi bilmiyorum bilen anlatsın.

Gerçi çok sonra Soros bu oyunu şimdi yapmak mümkün değil MB ler çok güçlü falanda demişti ya..
    Olayı anlatabilecek olan var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Biz ky ler değil yarli kurumlar da değil ama yabancı kurumlar MB nin dolar vadeli de işlem yapmasına neden itiraz etmiyorlar. Aldığı pozun gereği tasarrufta bulunarak piyasayı manüpile edebilir. Bu kurumlar nedensessiz kalır ki?

Soros bİngiltere MB olayını anımsayan var mı Ben iyi bilmiyorum bilen anlatsın.
    İ
    Gerçi çok sonra Soros bu oyunu şimdi yapmak mümkün değil MB ler çok güçlü falanda demişti ya..
    Olayı anlatabilecek olan var mı?
    Ne dediğini çok iyi anlıyorum dostum, ancak onlar asla kameralara konuşmaz, yazılı işlere girmez, şu ana kadar iyi kazandılar, bir sonraki turda geri gelelebilmesi için hasarsız çıkması lazım. Herkesi severler ... Son dönemde sevgileri de bayağı ileri seviyelere ulaşmıştı aslında ...

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku

doları değil vadeliyi satıyor. doları değil.

teslim etmekten neden sakınsın satarak almak istene vermiş zaten.. veya piyasaya verecek olsa zaten hergün veriyor. kanalları mevcut vadeli ne alaka.

yani geçecek ekran başına akşama kadar lot lot satacak. ne alaka başka işimi yok diyoruz bizde.

amacı buysa yollasın kanallardan.

haa dersenki vade sonuna kadar günü kurtarmaya çalışıyorsa o duruma düşmüş isek.

daha ne diyim. pılıyı pırtıyı toplayalım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •