Sayfa 864/1223 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. MB - viop

Muhteşem bir tartışma geçmiş topikte

Yarın sabah deniz43 modellemeyi yapar, hepimiz rahatlarız...

Bence, dolara müdahaleyi viop ta yapmaya çalışıyorsan, kaldıraç kullanmak istiyorsundur, elindeki doları kaptırmak istemiyorsundur, basitçe

Bunu neden yaparsın? Şu paradigmayı desteklemek için, "aslında dolar/tl volatiletesi spekütaliftir, reel olarak karşılığı yoktur" . Bunda haklı isen, spekülatörleri halledebilirsin, haksız isen türk çocuğu razı olur ama uzun vade yabancı yatırımcı bile alır dolarını gider, boşver hadge fonları. Realistic olan uzun vadede daha haklıdır, genellikle.

biz şimdi viopta xu30 endeksini shortladığımızda viopta.

gerçekten xu30 hisselerini satmışoluyormuyuz.

olmuyoruz.

elde dolar yokki mb nın.. vadelide satıyor. spotu satmadığı sürece vadeli dolar tl yi 0,20 yapsa ne olur .

dolar düşermi.

3.  Alıntı Originally Posted by TK23 Yazıyı Oku
    Muhteşem bir tartışma geçmiş topikte

Yarın sabah deniz43 modellemeyi yapar, hepimiz rahatlarız...

Bence, dolara müdahaleyi viop ta yapmaya çalışıyorsan, kaldıraç kullanmak istiyorsundur, elindeki doları kaptırmak istemiyorsundur, basitçe

Bunu neden yaparsın? Şu paradigmayı desteklemek için, "aslında dolar/tl volatiletesi spekütaliftir, reel olarak karşılığı yoktur" . Bunda haklı isen, spekülatörleri halledebilirsin, haksız isen türk çocuğu razı olur ama uzun vade yabancı yatırımcı bile alır dolarını gider, boşver hadge fonları. Realistic olan uzun vadede daha haklıdır, genellikle.
    Biz ky ler değil yarli kurumlar da değil ama yabancı kurumlar MB nin dolar vadeli de işlem yapmasına neden itiraz etmiyorlar. Aldığı pozun gereği tasarrufta bulunarak piyasayı manüpile edebilir. Bu kurumlar nedensessiz kalır ki?

Soros bİngiltere MB olayını anımsayan var mı Ben iyi bilmiyorum bilen anlatsın.

Gerçi çok sonra Soros bu oyunu şimdi yapmak mümkün değil MB ler çok güçlü falanda demişti ya..
    Olayı anlatabilecek olan var mı?

16 yilda tarim ithalati icin odenen miktar tam tamina

185 milyar dolar

Yakinda arabalarin guncellenmesi gerekecek yakit cinsinden

Km de kac yakiyor kardes bu

Eskiden 18 - 20 krs derdin

Simdi 40 - 50 krs diyeceksin

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452

Viop 24 (Sadece VİOP)

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    biz şimdi viopta xu30 endeksini shortladığımızda viopta.

gerçekten xu30 hisselerini satmışoluyormuyuz.

olmuyoruz.

elde dolar yokki mb nın.. vadelide satıyor. spotu satmadığı sürece vadeli dolar tl yi 0,20 yapsa ne olur .

dolar düşermi.
    Amaçlarının usd long pozisyonları zarara uğratmak veya stop loss çalıştırıp ky korkutmak olabileceğini düşünüyorum.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

7.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Biz ky ler değil yarli kurumlar da değil ama yabancı kurumlar MB nin dolar vadeli de işlem yapmasına neden itiraz etmiyorlar. Aldığı pozun gereği tasarrufta bulunarak piyasayı manüpile edebilir. Bu kurumlar nedensessiz kalır ki?

Soros bİngiltere MB olayını anımsayan var mı Ben iyi bilmiyorum bilen anlatsın.
    İ
    Gerçi çok sonra Soros bu oyunu şimdi yapmak mümkün değil MB ler çok güçlü falanda demişti ya..
    Olayı anlatabilecek olan var mı?
    Ne dediğini çok iyi anlıyorum dostum, ancak onlar asla kameralara konuşmaz, yazılı işlere girmez, şu ana kadar iyi kazandılar, bir sonraki turda geri gelelebilmesi için hasarsız çıkması lazım. Herkesi severler ... Son dönemde sevgileri de bayağı ileri seviyelere ulaşmıştı aslında ...

8. Hesabı olan forumdaşlar bankaları kontrol etsin ya... kelepir dolar euro neyin var mı?
    Ben bu gün saat 11 e kadar yoktum. Migrosu kontrol edeyim dedim 6 kere 100 lük rakıyı okuttum hepsinde de fiyat normal çıktı. Sistem hatası olup ucuz çıksaydı reyonu kapatacaktım..
    Cuma akşamı deneyecem yeniden..

Sayfa 864/1223 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •