Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by stonhand Yazýyý Oku
    Makasý 500 pipse düþürdü ulan utanmasanýz eksi yapýn bari ********ler
    Yoldaþ Stonhand selam...
    Ne demek istiyorsun ben hiç anlamýyorum...
    Biraz teknik bilgi verirmisin bize?
    Makas açýlýrsa ne olur,daralýrsa ne olur?
    Katkýn için þimdiden tþkler..

saygýlar/baþarýlar
    "Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "

Alýntý Originally Posted by Tengri Han Yazýyý Oku
    Yoldaþ Stonhand selam...
    Ne demek istiyorsun ben hiç anlamýyorum...
    Biraz teknik bilgi verirmisin bize?
    Makas açýlýrsa ne olur,daralýrsa ne olur?
    Katkýn için þimdiden tþkler..

saygýlar/baþarýlar
    Yoldaþ tengri baba
    þimdi eylül vade dolar alýyosun dimi bunu viopdan aldýðýnda aylýk bir makas var sana spot fiyattan vermez vadeli.
    Bu merkez bankasý iþin içine girdiðinden beri aylýk 1000 pips makas vardý yani piyasda dolar 6,70 se sen 6,80 den iþlem yapýyordun ay sonu gelene kadar da bu makas eriyordu bir þekilde.
    Þimdi merkez piyasaya girdim dediði günden beri bu makas oynayýp duruyor misal dolar artýyor adamlar makasý daraltýp sana kar vermiyor dolar artacaða oynadýn ve dolar arttý ama kar rakamýn yok sýfýr böyle bir þerroluk yapýyorlar yani aylýk makasla bizim karlarý eritiyorlar.
    Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alýntý Originally Posted by stonhand Yazýyý Oku
    Yoldaþ tengri baba
    þimdi eylül vade dolar alýyosun dimi bunu viopdan aldýðýnda aylýk bir makas var sana spot fiyattan vermez vadeli.
    Bu merkez bankasý iþin içine girdiðinden beri aylýk 1000 pips makas vardý yani piyasda dolar 6,70 se sen 6,80 den iþlem yapýyordun ay sonu gelene kadar da bu makas eriyordu bir þekilde.
    Þimdi merkez piyasaya girdim dediði günden beri bu makas oynayýp duruyor misal dolar artýyor adamlar makasý daraltýp sana kar vermiyor dolar artacaða oynadýn ve dolar arttý ama kar rakamýn yok sýfýr böyle bir þerroluk yapýyorlar yani aylýk makasla bizim karlarý eritiyorlar.
    ston merkezin VIOP'a girmesinin nedeni dün yapmak zorunda kaldýðý açýklama olabilir. Dün faiz ile ilgili hamlesiyle ilgili çok açýk bir mesaj vermek *zorunda* kaldý. Buna acil toplantý yapmamak için zorunda kaldý. Bu durumda da VIOP üzerinde makas çok açýk kalýrsa spekülatörlerin ciddi karlar yazmasý mümkün olacaktý. Spekülatör karýný sýnýrlamak için VIOP'a girmiþ olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    ston merkezin VIOP'a girmesinin nedeni dün yapmak zorunda kaldýðý açýklama olabilir. Dün faiz ile ilgili hamlesiyle ilgili çok açýk bir mesaj vermek *zorunda* kaldý. Buna acil toplantý yapmamak için zorunda kaldý. Bu durumda da VIOP üzerinde makas çok açýk kalýrsa spekülatörlerin ciddi karlar yazmasý mümkün olacaktý. Spekülatör karýný sýnýrlamak için VIOP'a girmiþ olabilir.
    Üstadým tamamda þimdi merkez zarar etsede batamýyor burada hemfikiriz deðilmi yani banka yada aracý kurum gibi kol kesme yapmak zorunda deðil adamlar.
    Bunlar yüklü short açtý diye orda burda haberler var dünden beri bunu gören PY yarýn dolarý çekse 8-10 TL ye merkez ne yapacak viopda yok ben zarar ettim ödemiyorum mu diyecek.
    Þuan yaptýklarý hadi bizden kar týrtýklýyor amenna ama piyasa yapýcýyý resmen kýþkýrtýyorlar. PY nin karþýsýnda batma riski olmayan oyuncu var þuan ve öyle kol falanda kesmez bunlar þimdi PY ne yapar bu süper zekalý arkadaþlarý.
    Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •