Üstadım tamamda şimdi merkez zarar etsede batamıyor burada hemfikiriz değilmi yani banka yada aracı kurum gibi kol kesme yapmak zorunda değil adamlar.
Bunlar yüklü short açtı diye orda burda haberler var dünden beri bunu gören PY yarın doları çekse 8-10 TL ye merkez ne yapacak viopda yok ben zarar ettim ödemiyorum mu diyecek.
Şuan yaptıkları hadi bizden kar tırtıklıyor amenna ama piyasa yapıcıyı resmen kışkırtıyorlar. PY nin karşısında batma riski olmayan oyuncu var şuan ve öyle kol falanda kesmez bunlar şimdi PY ne yapar bu süper zekalı arkadaşları.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
MB’nin Genelgesine göre döviz alım satım kurları bankalarca belirlenir deniliyor.
Bankalarda genel uygulama müşteri talep ederse DAB'a bağlarken alış satış kurunu aynı kur olacak
şekilde rezerve edip TL hesaba geçerken kullanılan kuru DTH hesabına dvz. satılırken tekrar kullanmak şeklindedir.
Böylece ihracatçı için değişen bir şey olmaz, ihracat bedelini döviz olarak tutmak istiyorsa bu şekilde yoluna devam edebilir.
Şubat 2008'de serbest tasarrufa bırakılan uygulama iptal edilerek ilgili tarih öncesi uygulama geri geldi ama fiiliyatta
ne amaçlıyorlar anlayamadım.
homo sum humani nihil a me alienum puto
6,66 kırılan formasyon back testini atıyoruz bu rakam destek olarak kalırsa haydi geçmiş ola.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri