Sayfa 792/1024 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    https://www.bloomberght.com/haberler...-idlib-i-vurdu

Rusya, İdlib'i vurdu.

yüzeysel mi yoksa peşine karadan harekat olacak mı
    olursa vay halimize..
    biz her gün taaruz altındayız,gelen vuruyor giden vuruyor

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ston merkezin VIOP'a girmesinin nedeni dün yapmak zorunda kaldığı açıklama olabilir. Dün faiz ile ilgili hamlesiyle ilgili çok açık bir mesaj vermek *zorunda* kaldı. Buna acil toplantı yapmamak için zorunda kaldı. Bu durumda da VIOP üzerinde makas çok açık kalırsa spekülatörlerin ciddi karlar yazması mümkün olacaktı. Spekülatör karını sınırlamak için VIOP'a girmiş olabilir.
    Üstadım tamamda şimdi merkez zarar etsede batamıyor burada hemfikiriz değilmi yani banka yada aracı kurum gibi kol kesme yapmak zorunda değil adamlar.
    Bunlar yüklü short açtı diye orda burda haberler var dünden beri bunu gören PY yarın doları çekse 8-10 TL ye merkez ne yapacak viopda yok ben zarar ettim ödemiyorum mu diyecek.
    Şuan yaptıkları hadi bizden kar tırtıklıyor amenna ama piyasa yapıcıyı resmen kışkırtıyorlar. PY nin karşısında batma riski olmayan oyuncu var şuan ve öyle kol falanda kesmez bunlar şimdi PY ne yapar bu süper zekalı arkadaşları.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. MB’nin Genelgesine göre döviz alım satım kurları bankalarca belirlenir deniliyor.

Bankalarda genel uygulama müşteri talep ederse DAB'a bağlarken alış satış kurunu aynı kur olacak
    şekilde rezerve edip TL hesaba geçerken kullanılan kuru DTH hesabına dvz. satılırken tekrar kullanmak şeklindedir.
    Böylece ihracatçı için değişen bir şey olmaz, ihracat bedelini döviz olarak tutmak istiyorsa bu şekilde yoluna devam edebilir.

Şubat 2008'de serbest tasarrufa bırakılan uygulama iptal edilerek ilgili tarih öncesi uygulama geri geldi ama fiiliyatta
    ne amaçlıyorlar anlayamadım.
    homo sum humani nihil a me alienum puto

4. 6,66 kırılan formasyon back testini atıyoruz bu rakam destek olarak kalırsa haydi geçmiş ola.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu denli önemli bir kararnamede böyle bir hata yapılması veya yanlış yazılma ihtimali pek wishful thinking ile ifade edilemez. Sonuçta bu ölü ozanlar derneğinin kuruluş bildirgesi değil.

Bir de şöyle bir gariplik var. Şimdi ihracatçı şu aşamada Türkiye'nin can suyu, kalbi beyni, tek kurtuluş enstrumanı. Can suyuna bunu yapan can suyu olmayana neler yapar.
    Yavaş yavaş sermaye kontrollerine doğru gidiyor..!!
    İhracata TL değeri.
    düzenlemesi.!!!!!!
    İşin özü bu.!!!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Desene abbası yine kandırdılar.!!!
    Putinin figuranı oldu.!!!
    düşün 3 gün sonra iran-rusya-türkiye toplaşması var.
    olayın ana konusu da bu olacak gibiydi. buna rağmen..

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Yerli otomobil üreteceklermiş??
    16 yılır bi bok yapmayanlar.!!
    Bu zihniyet el arabası üretir.!!
    Bok taşımak için. .!!
    İlk yerli otomobil İmza'yı anmadan geçmeyelim ) JetFadıl'ı da işin başına geçirirlerse tamamdır olay

8.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Suriyede neyin inadını yapıyoruz bilmiyoruz..
    Türkiyenin hendeklerdeki PKK/hdp'li teröristleri kazımak ne kadar hakkıysa Suriyenin de Idlib ve Kuzeydeki teröristleri kazımak o kadar hakkıdır..
    bence inattan çok kendi çıkarımıza göre baştan davransaydık. bu kadar terste kalmamış olabilirdik ama başkalarının peşine takıldığımızdan bize yansıması daha ağır oluyor.

Sayfa 792/1024 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •