Originally Posted by EMLAK mb zarar etmiyor .. yani kaybettiği para kadar para basabilir doğrudan bir zarar yok ama mb sına güvenipte dolar shortyalan bir kobi. anında batabilir. Aynı sebep longlamayan longlayamayan da değer kaybeder, di mi mesela.. ) Son dönemler herdaim olduğu gibi.
acsin bana bir foreks hesabi ,koysun oraya 1m dollar bak bakiyin nassi düşürüyom . elimi attigim şey sonunda kurur
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by el_rojoZorro Gelirse efsane olur, dertleşiriz her beraber ne olacak bu doların hali diyormuş.
Originally Posted by tospa Arjantin para birimine Rsı atıp bakabiliyor musun abi. Misal onda nasıl durum. 5 lerden 40 a gelmesi için denişik birşeyler olması gerek. %100 uyumlu olması fiyat olarak imkansız .) ama yapışmış grafik...........en sona kıpırdama yok. ful çekiyor uyum.
Originally Posted by *Bozkurt acsin bana bir foreks hesabi ,koysun oraya 1m dollar bak bakiyin nassi düşürüyom . elimi attigim şey sonunda kurur İtTheFak yapılabilir TriumpH vs. style, olma mı ?..
Originally Posted by ConSenSus SenSor Aynı sebep longlamayan longlayamayan da değer kaybeder, di mi mesela.. ) Son dönemler herdaim olduğu gibi. Originally Posted by *Bozkurt acsin bana bir foreks hesabi ,koysun oraya 1m dollar bak bakiyin nassi düşürüyom . elimi attigim şey sonunda kurur MB FİNANSMAN YATIRIM MENKUL Değerler diye bir aracı kurum açsın bari öyle destek olalım. komisyondan kazanır )
Originally Posted by ayhan53 ülen hissenette bir sürü viopçu vardı şimdi bide merkez bankası girdi araya başkan bi nik alıp gelirmi topiğe deniz43 bozar onu gelemez buralara..
forextede shortluyormu acep.? orada kaptırır işte milletin parasını.
Forum Rules
Yer İmleri