-
isim geregi haftada ayrı ayrı 5-6 banka gezerim son gunlerde denk geldigim sey uzun baglatmaya calısıyorlar ozellikle 60 yas ustu bol paralı yaslı insanlara onlar bilgisiz oldugu icin mevduat oranları konusunda ...buda demek oluyor ki gelecek gunlerde tl oranlarda artıslar olacak .
-

Originally Posted by
shorts
inşallah işine yaramıştır ne diyeyim

bence mt beni yanlış bilgilendirdi ve bugün kıvırdı ama.. bilemedim. suçu üstüme aldım.
Mail veya WhatsApp dan oran isteyin kıvıramazlar o zaman
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kredi büyümesi ÖZEL bankalarda EKSİYE GEÇMİŞ..
bu durumda bankaların mevduat toplama da çok fazla çabası olmayacaktır..
ÇIKARIMI doğru mudur?
-
Ingbank'dan saat 09:00'da mesaj geldi. e-Turuncu (hoşgeldin 1 yıl) TL. faiz oranını bugünden geçerli olmak üzere; %18 den %20'ye yükseltmiş !!!
-

Originally Posted by
zenci42
ÇIKARIMI doğru mudur?
çok da doğru değildir..kredilerin ortalama vadesi 2 yıl ise mevduatın ortalama vadesi 1 ay...hiç yeni kredi vermeseler bile pasif tarafta en azından mevduatın büyük bir kısmını korumak zorundalar..ayrıca pasifi fonlayacak sendikasyon vb diğer enstrümanlara ulaşım ve maliyet sıkıntılı...mevduat şu ortamda her banka için yine çok değerlidir...tabi sürekli kredi büyümesi yaşayan kamu bankalarının mevduat talebi bir miktar daha fazla olabilir..
-

Originally Posted by
zenci42
ÇIKARIMI doğru mudur?
Devleti finanse edecekler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
-
Bikaç gündür farklı bankalardan müşteri temsilcileri arayıp oran teklif ediyor
Eskiden olmazdı pek
hayırlara vesile
-

Originally Posted by
trion
isim geregi haftada ayrı ayrı 5-6 banka gezerim son gunlerde denk geldigim sey uzun baglatmaya calısıyorlar ozellikle 60 yas ustu bol paralı yaslı insanlara onlar bilgisiz oldugu icin mevduat oranları konusunda ...buda demek oluyor ki gelecek gunlerde tl oranlarda artıslar olacak .
Artış olacağı kesin, kredi çekecek adam kalmayana kadar artacak...........
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri