Originally Posted by
zor
yemeksepeti.com 2015 yılında satılırken aylık yaklaşık 3 milyon adet sipariş alıyordu ve Türkiye harici 7-8 ülkede de faaliyet gösteriyordu. Sadece aylık görüntüleme değil ayrıca verilen milyon adetlik siparişlerden alınan komisyon gelirlerini de düşününce bu kıyaslamanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
Zaten atı alan Üsküdarı geçmiş, bu konuda ucuz pahalı yapılacak bir şey de yok. Aydın Doğan boşuna Glokal'i satış öncesi Hürriyet'ten çıkarmadı. Bu konuda tartışmak da anlamsız. Sadece bir örnekti. Kaldı ki, ben de GLOKAL'in ederiyle ilgili bir fiyatta öngörmedim, daha iyi fiyata satılabilirdi diye düşündüm.
Ha bir de şurası var, eski sahip hep cinlik peşinde koştuğu için, TME gibi bir beş para etmez bir varlığa 400 milyon dolar vereceğine, Hürriyet Emlak varken ortada kimse yoktu, ne sahibinden.com, ne de diğerleri. Hürriyet emlak sitesine araba satışları, yemek satışları vs vs türevleri de ekleseydi, hürriyet bugün 10 değil 100 katı büyüklükte birşey olurdu. 10 senede 400 milyon doları hazmetti bu hürriyet, başka lafa hacet var mı?
*** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Yer İmleri