Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    ilginç...

borsayı sanayi ile tutuyorlar...

bankalar sakat endeksi sanayi ile tutuyorlar haftalardır.tamam olmasına tamam da...

resesyon sert mi olacak hafif mi hesabı yapılırken...

sanayinin temeli otomotiv ve inşaat çakılıyorken...

resesyon demek sanyi b...ku yedi demek iken...

bir iki şirketimiz hariç sanayinin tüm şirketleri ya kur ya da faiz riski ile kavruluyor iken...

durum bu iken herif bozuntusu, spekülatör müsvettesi biraz ayıp olmuyor mu bu aptalca hareket...hem de aylardır...

son söz; su akar yatağını bulur
    Doğalgaz zam mı Tüpraş ın cirosunu direk arttırır, lütfen mantıksız yorumlar yapmayalım...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Doğalgaz zam mı Tüpraş ın cirosunu direk arttırır, lütfen mantıksız yorumlar yapmayalım...
    yazıyı okumaya bile zahmet etmeden tüpraşın cirosu, mantıksız yorum...falan... filan... biraz dikkat birazcık saygı lütfen sayın caho...ben tüpraş yazmadım zaten bir iki şirket hariç dedim sanırsam isim zikretmeden anlarsınız demiştim ama nerde...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    yazıyı okumaya bile zahmet etmeden tüpraşın cirosu, mantıksız yorum...falan... filan... biraz dikkat birazcık saygı lütfen sayın caho...ben tüpraş yazmadım zaten bir iki şirket hariç dedim sanırsam isim zikretmeden anlarsınız demiştim ama nerde...
    kchol var mesela yükselen, yükselişi de tüpraş. başka yükselen sanayi kağıdı mı var hocam. şişe var ihracatçı döviz girdili. siz hangi firmayı kastediyorsunuz, isim verirseniz daha iyi iletişim kurarız

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    kchol var mesela yükselen, yükselişi de tüpraş. başka yükselen sanayi kağıdı mı var hocam. şişe var ihracatçı döviz girdili. siz hangi firmayı kastediyorsunuz, isim verirseniz daha iyi iletişim kurarız
    bugün için birkaç firma var doğru şüphesiz.ama borsa o anı fiyatlamaz.bakın banka sat derken millet şöyle böyle diyordu bakın yakın tarih arşivlere. resesyon geliyor demek sanayi ayvayı yedi demek. koç sadece tüpraş değil, arçelik var ykbank var tofaş var. üstelik tpraşa dikkat edin halkbank davasında adı resmen geçen şirketlerden. ereğli,kardemir tamam ihracatları var ama yarısı da iç pazar satışlarının.tüm o otomitiv firmalarının başı dertte mesela. sanayi şirketi değil ama pegasus ve thy'de nasiplenecekler resesyon belasından. sonuç; dikkat...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

zam mı değil zammı olacak burada, güzel Türkçe uzmanımız.

Az kullanırız ciro öyle de bir düşer ki, olmadı açığa satarız serbest piyasanın da uzmanı rallici Caho. )

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    zam mı değil zammı olacak burada, güzel Türkçe uzmanımız.

Az kullanırız ciro öyle de bir düşer ki, olmadı açığa satarız serbest piyasanın da uzmanı rallici Caho. )
    yurt dışından yazıyorsun değil mi? .... klasik vatan haini.... hadi naşş. el memleketlerde 3. sınıf mülteciliğini yap... gözünü de çek vatanımızdan sana zınnı yok artık burada.

yurt dışından yazıyorsun değil mi? .... klasik vatan haini.... hadi naşş. el memleketlerde 3. sınıf mülteciliğini yap... gözünü de çek vatanımızdan sana zınnı yok artık burada.
    Ben Çankaya'dayım.. Yazıyo bak yukarıda İkamet olaraktan.. Vatanseverim de bin şükür..

Hamdolsun benzettiğin tarz hayatlar bize öylesi uzak ki onları o hallere biz gibiler soktuk.. Kapi$ ? ).

Buyur gel beklerim, en büyük zavallılar iftiracılara pabuç mu bırakılır sanırsın, Maho kılıklı Caho..
    Son düzenleme : ConSenSus SenSor; 05-09-2018 saat: 16:05.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Ben Çankaya'dayım.. Yazıyo bak yukarımda İkamet olaraktan.. Vatanseverim de bin şükür..

Hamdolsun benzettiğin tarz hayatlar bize öylesi uzak ki onları o hallere biz gibiler soktuk.. Kapi$ ? ).

Buyur gel beklerim, en büyük zavallılar iftiracılara pabuç mu bırakılır sanarsın, Maho kılıklı Caho..
    bu elemanda ayda bir yönetimden tokatı yemeyince rahatlayamıyor.

cin dedi. tiyo dedi..

endeks tepedeyken ralli bekliyodu.

çarpıdı sonunda

anadın mı.

ceranın borcu anadınmı eeemm çöp annadınmı. cin annadımı

eee

https://www.youtube.com/watch?v=HUV7xBt-u00

anadın mı ????

abka bile akıllandı bee

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri