Sayfa 81/167 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon
Arama sonucu : 1330 madde; 641 - 648 arası.

Konu: TGSAS - TGS Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by zinos Yazıyı Oku
    Kendi şirketimden örnek verirsem bizi etkilemiyor. Cunku zaten tahsilatı 180 günden önce yapıyoruz. Bazı faaliyet kollarının ise zorlanacağı görüşündeyim. Bir de ihracatı yapıp bilerek parayı dışarda tutanlar vardı. Bunun da önüne geçecekler.

Daha önceden uzun vadede getirenler yeni kestikleri faturaları daha erken getireceği için ilk 6 ay yığılma olacaktır. Geçmişten gelenler ile yeni gelenler üst üste binebilir.
    TL yi korumak için çıkarılmış bir tebliğ. Artık ihracat yapıp parayı dışarda tutamayacaklar. Buda Dış ticaret şirketlerinin daha çok çalışacağı anlamına geliyor. Ciroları ufakda orsa artacaktır. TGSAS da ağırlık tekstil olduğu için vadede sıkıntı olmayacaktır ama firmaların ne kadarı yurtdışında para tutmaya çalıştığını bilmeden ciro artışını öngörmek çok zor.

Bu arada tebliğ 6 aylık. Sonra devamına bakılacak.
    Eyvallah arkadaşım bilgilendirici oldu bu açıklamaların.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2. Ali baba cinin en buyuk internet alisveris portali,cinde ve dunyada o kadar buyukki alisveris icin kendi bankasi var icinde,bunlar gecen ay trendyol denen internet sitesini aldi;
    Benim duydugum ilerde ali baba turkiyede us kurucak,ve ticaret sirketiyle anlasiccak,halka acik ve seffaf sirketleri kullanmayi tercih eder benim gorusume gorre..
    Bu tgsasin bilancosu gecen seneye gore cok guzel gelmis,9-12 ayliklari takip etmek gerek,finansal borcu hic yok,ciro ve karlilikta duzenli artis var,
    Patronda kalan tum hiseleri satilabilir hale getirmis,her halde var bir bildgigi;))
    Saygilar

3. %100 bedelsiz sermaye arttırımı

4.  Alıntı Originally Posted by sever35 Yazıyı Oku
    %100 bedelsiz sermaye arttırımı
    Hisseyi nasıl etkiler acaba bu durum ? Dün ki artışla aslında bu durum fiyatlandı mı yoksa bugün artış devam edermi ?

5.  Alıntı Originally Posted by Albea Yazıyı Oku
    Hisseyi nasıl etkiler acaba bu durum ? Dün ki artışla aslında bu durum fiyatlandı mı yoksa bugün artış devam edermi ?
    Ben daha çok size Şirketi nasıl etkileyeceğini yazim. Bence büyüyen ciro/iş hacminde banka teminat mektubu masraflarından kacmak için sermayeye birikmiş karları eklediler. Günümüz Türkiyesinde gayet akıllıca. Karlılıklarını ve ebitda marginlerini ciddi pozitif etkileyecektir.

Daha önceki yazımda iletmiştim. aslında en büyük avantajları daha hızlı vergi iadeleri almaları ve bunu yaparken şirketlere teminat mektupları veriyorlar. Para baglamak yerine sermayeyi kullanacaktır.

Yine söylüyorum;

Paranın bu kadar önemli olduğu günümüz koşullarında bir çok büyük firma dış ticaret işlerini bu tar fimalara outsource edecektir.

Kur farkı ve iş hacmi nedeniyle çok potansiyelli.

sene sonu 15 M beklentim var

ytd

6. Çok düşük işlem hacmi ile hisseyi aşağı çektiler
    pek inandırıcı ciddi bir düşüş değil. Satış kademeleri boş
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

7.  Alıntı Originally Posted by zinos Yazıyı Oku
    Ben daha çok size Şirketi nasıl etkileyeceğini yazim. Bence büyüyen ciro/iş hacminde banka teminat mektubu masraflarından kacmak için sermayeye birikmiş karları eklediler. Günümüz Türkiyesinde gayet akıllıca. Karlılıklarını ve ebitda marginlerini ciddi pozitif etkileyecektir.

Daha önceki yazımda iletmiştim. aslında en büyük avantajları daha hızlı vergi iadeleri almaları ve bunu yaparken şirketlere teminat mektupları veriyorlar. Para baglamak yerine sermayeyi kullanacaktır.

Yine söylüyorum;

Paranın bu kadar önemli olduğu günümüz koşullarında bir çok büyük firma dış ticaret işlerini bu tar fimalara outsource edecektir.

Kur farkı ve iş hacmi nedeniyle çok potansiyelli.

sene sonu 15 M beklentim var

ytd
    Çok teşekkür ederim.

8. seans kapanışına doğru eksi % 6 lık kaybı telafi ederek kapatacak gibi duruyor
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Sayfa 81/167 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •