-

Originally Posted by
mr.aykut
şöyle bakalım merkez olmasaydı bu kadar uzun pozisyon açmak için dolarda fiyat kaçlara çekilirdi.
Mesela bir diğer boyutunun da bu durum olduğu gibi.
Epey bi a$$a çekilmesi gerektiği malum çünkü ama aması oralarda da Merkez dahil kim bu kadar short açardı, açabilirdi veya açılabilinir miydi ??..
...
Velhasıl üretim yok, ikbal uğruna; kasa tamtakır, borç tavan, israf çılgınca, cari açık patlak, geleceğimiz bile garantili müsrif masraflarla ipotek, vesaire vesaire ve maalesef nihayetinde koca memleket kalmı$ bu tip i$ ve hesaplara ??..
Ölme e$$eğim ölme.. Böyle kurtaLmaz, mümkünatı yok ve daha da beter olur yine yeniden maalesef ki..
-

Originally Posted by
vicente
Düşmeyen borsa dow yine artida

Amma ve lakin bir anda 'dü$er dü$mez dü$en borsa' olabilir yine, bknz. Şubat'18 feci fena..
Dax-i girl önlemini, pozisyonunu aldı bile mesela.. Ki mühim gösterge bu anlamda..
-

Originally Posted by
Sercanhan
2 amacı var.. Psikolojik etki yaratarak kitlesel paniği engellemek. Diğeri makasla oynayarak geleni gideni shortu longu çarpmak.. ... ...
Mesela görünen böylesi bir bu boyutu da var aynı bütün içinde..
Ama tabi güven yok ve yine maalesef ki kimin cebinden kime kimin parası gidiyo, ne denetim, ne $effaflık, ne hukuk, ne ceza, ne de vesaire hep muamma ??..
-

Originally Posted by
ConSenSus SenSor
... ...
JFK style ( ki gerçek malesef) misali huzur 'pardon' kaçacak delik arıyo ya bizimkisi ))..
Merkez $irket mevzusunda bizimkisinden emsal asil bir duruş asla beklenemez tabi,
olSA olSA hmm madem $irket ikbal payımıza rajonda ne dü$er tarzı bi i$tah
ya da bu $ekil bir gaza getirilmi$ olma durumundan öte bir duruşu olma ihtimali namümkün..
-
Piyasa merkez bankasının 4-5 puan faiz artırımını satın aldı
Ancak bu Arada tcmb vob da usd short kovalıyor
Merkez bu sefer de faiz artırmazsa , yaptığı ima çöpe gider
8 olur dolar
Delilik olur artık bu
Yani başka bir şey olur
Bakın faiz artacak satın alındı dolar 6.6
Düşünün
-
papazin salincagini nerden cikariyosuniz.mb nin faiz articagini satin alinmasi hafta baslar
-
ve faizi yine artirmiycaktir mb zaten herseye zam geldi fiyatlaniyoo
-
116.800 civarı açmalı...
Beklentim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules