Alýntý Originally Posted by Arc en ciel Yazýyý Oku
Bilgiye ulaþamamak diye bir þey yok Sayýn Hakem. Yeter ki istesinler yeter ki Allah'ýn verdiði aklý kullansýnlar. Ýstemiyorlar, eskimesin diye akýllarýný da kullanmýyorlar. Hazýrcýlýða o kadar alýþmýþlar ya da tembelliðe. Ya da belki o kadarýna yetiyor akýllarý bilemiyorum. Hýrsýzlýðý bile herkes çaldý onlar da çalsýn yüce gönüllülüðü ile karþýlýyorlar.
Dolar neden yükseldi sorusuna hepsi ayný cevabý verir. Amerika yüzünden !!!
Gerçek bu deðil desek inanmazlar. Sabit fikir yerleþti çünkü kafalarýna.
Hiç birini sevmiyorum. Bunlarý tepemize çýkaran hiç kimseyi sevmiyorum. Yanýmda yamacýmda barýndýrmýyorum. Hiç birine acýmýyorum. Açlýktan yollarý kemirin. Beter olun.
Sn arcencýel olay sevgi meselesi deðil ki.Onlar da kesin elit diye gördükleri bizleri sevmiyorlardýr.Acýma iþine gelince kýsmen eðitimli olduðumuzdan çoðundan þanslý olacaðýz yaklaþan buhranda.Gerçi bu emlak rantýndan hatýrý sayýlýr bir kesmi zengin oldu onlara bir þey olmaz ya genel ortalama için konuþalým.Benim merak ettiðim neden oy veriyorlar.Yani neticede iþsiz kalmýþsýn ,iþten atýlmýþsýn çalýþtýðýn fabrika iþyeri kapanmýþ neden hala ayný partiye oy verirsin.Hadi chp ideolojik olarak çok uzak olduðun bir parti e git iyi partiye ver mhp ye var di mi.Deðiþik bir sosyolojik olgu.