Sayfa 25/1030 İlkİlk ... 15232425262735751255251025 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Aktifçiler haftaya gunluk bono ve duz bonolarda ciddi artis gelmesse istifa etmenin bahanesi geldi demektir..%10 stopaj kesintisi oldugu surece mevcut bono faizlerinin bir degeri yok...kaldiki bonoda en yuksek faizide %25.50...ancak aktifbankta durumun farkindadir....normal düz mevduat bankalarinin kendilerine yaklastigini hatta gectiklerini bu yuzdende musteri kaybina ugradiklarini gordukleri oranda faiz artisina gideceklerdir....aktif %30 civarina gelemedigi surece abbas yolcu turkusune maruz kalir.. bu hafta kendileri icin kader haftasi

Chucky..............yeşil parkali cadde bebeği

Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Ben bitcoin 14 bin dolarken girdim şu an 6400 dolar ama zarar etmedim;) tl bazında aynı yerdeyim
    Tl bazinda zarar etmemenizin önemi yok. Çünkü tl artik turkiye disinda sozu gecen bir para birimi degil. İthalata bagli uretimin fiyatlardaki etkisi goruldukce Turkiyede de sozu gecmemeye baslayacak.

3 yilda yari degerine düştü tl. Hem de sadece euro dolar gibi major para birimleri karsisinda degil. Mozambik, libya, endonezya, kambocya, kenya vs gibi dunyanin en geri kalmis ulkelerinin paralarina gore de yari degerine indik.

Dış hatlar terminaline adimimizi attiginiz andan itibaren acliktan agzi kokan fakirleriz.

Almanyada asgari ucret 1500euro, 11bin100lira

Batti denen Yunanistanda asgari ucret 685 euro, 5bin100lira.

Koprulu kavsaklariyla batiyi tir tir titreten Türkiyede asgari ucret 210 euro.

Şaka gibi.

Dünyanin en acı şakası.

Ama biz milletçe, bize bu acı şakayı yapanları ayakta alkislayip onlara kendilerine yeni saraylar yapmalari icin icazet veriyoruz.

3 sene once varimiz yogumuz 2x dolarsa bugün x dolar. Yari fiyatina inmis. Bir de hayat pahaliligi derler vatan hainleri

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. yüksek faiz peşinde koşarken dolardan bir gol yenilmeyeceğinin garantisi yok 25-30 faiz iyi ama dolar 10 olursa yıl başına kadar x4 olur zarar.
    ?

4.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    ne oldu ya bi tane provakatör vardı hiç sesi soluğu çıkmıyor ?

eskiden millet alışıktı kuzu olmaya, denileni yapmaya, herkese inanmaya..

şimdi ne oldu ?

gelde seni rezil edelim provakatör ...!

syg,
    ben de sordum kendisine niye sesin soluğun çıkmıyor diye, ben "provAkatör" değilim "provOkatör"üm, adımı yanlış yazınca ses vermedim dedi...
    yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    yüksek faiz peşinde koşarken dolardan bir gol yenilmeyeceğinin garantisi yok 25-30 faiz iyi ama dolar 10 olursa yıl başına kadar x4 olur zarar.
    Faiz zaten riskin fiyatı değil mi?. Böyle bir risk olduğu için adamlar %25-30 faiz ile bu riski bizlere satıyor. Yoksa çok daha düşükten satarlardı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Faiz zaten riskin fiyatı değil mi?. Böyle bir risk olduğu için adamlar %25-30 faiz ile bu riski bizlere satıyor. Yoksa çok daha düşükten satarlardı.
    Öle olsa dolar 4 tl iken faiz 12-13 olmazdı heralde..

7.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Tl bazinda zarar etmemenizin önemi yok. Çünkü tl artik turkiye disinda sozu gecen bir para birimi degil. İthalata bagli uretimin fiyatlardaki etkisi goruldukce Turkiyede de sozu gecmemeye baslayacak.

3 yilda yari degerine düştü tl. Hem de sadece euro dolar gibi major para birimleri karsisinda degil. Mozambik, libya, endonezya, kambocya, kenya vs gibi dunyanin en geri kalmis ulkelerinin paralarina gore de yari degerine indik.

Dış hatlar terminaline adimimizi attiginiz andan itibaren acliktan agzi kokan fakirleriz.

Almanyada asgari ucret 1500euro, 11bin100lira

Batti denen Yunanistanda asgari ucret 685 euro, 5bin100lira.

Koprulu kavsaklariyla batiyi tir tir titreten Türkiyede asgari ucret 210 euro.

Şaka gibi.

Dünyanin en acı şakası.

Ama biz milletçe, bize bu acı şakayı yapanları ayakta alkislayip onlara kendilerine yeni saraylar yapmalari icin icazet veriyoruz.

3 sene once varimiz yogumuz 2x dolarsa bugün x dolar. Yari fiyatina inmis. Bir de hayat pahaliligi derler vatan hainleri

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Herşeye katılırım ama şu yurtdışı asgari ücret örnekleri çok anlamlı değil bence..tl nin önemi yoksa adamları asgari ücretini niye tl ye çevirip hesaplıyorsunuz? Gidin 685 euro yla yunanistanda yaşamaya çalışın, adam asgari ücreti yunanistandan alıp tr de yaşamıyor değil mi?

8.  Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Öle olsa dolar 4 tl iken faiz 12-13 olmazdı heralde..
    Tam da o nedenle kimse o kadar düşük fiyatla bu riski satın almak istemedi ve gitti direk döviz aldı.

Evet o zaman taşınan risk için teklif edilen faiz oranı baskılandığı için epey düşük kalmıştı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 25/1030 İlkİlk ... 15232425262735751255251025 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •