Sayfa 913/1024 İlkİlk ... 4138138639039119129139149159239631013 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Kimse inanmıyor sadece yaşayan biliyor sn. Arc en ciel.
    Sizin yeriniz ayrı (pkart dan dolayı, sizde cefekarlardansınız)
    Arzu ederseniz özelden detaylandırabilirim ama yine inanmazsınız, işlemleri yaptığım kurum inanamıyor... Saygılar
    Teşekkürler thejackalav. Siz benden 2 yıl daha kıdemlisiniz ama Pkartta )) Tüyo versin bize de her kimse. Mümkünse ))

Arzu ederseniz özelden detaylandırabilirim ama yine inanmazsınız, işlemleri yaptığım kurum inanamıyor... Saygılar
    FX piyasada toplam portföyünüzün, teminatınızın en fazla % kaçı kadar pozisyon açıyorsunuz?
    TL bacaklı döviz çiftlerinde mi yoksa diğer döviz çiftleri ve emtiada mı daha çok işlem yapıyorsunuz?
    Daha önce yazdıklarınızdan hatırladığım sanırım 1'e 100 kaldıraç kullanıyorsunuz.
    Son olarak USDTRY'de büyük yükseliş öncesi kısa pozisyonda ve oldukça büyük zararda idiniz. O pozisyonu zararına kapattınız mı yoksa hala açık mı?

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    ne yaptınız gelişen ülkelere mi yatırım yaptınız .Türkiye de hangi enstrüman bu getiriyi sağladı. borsa da bu kadar kazanç ancak sağlanır. orada da o kağıdı satmadan durabilmek ayrı bir meziyet

Usd bir yatırım esturamanı değildir. Alım gücünü korumak için veya döviz ile ticaret yapanlar için kullanılması çok normaldir.. Ancak yatırım olarak uzun vadede kaybetmeye mahkum olan tarafta yer almanıza sebep olur. Usd olarak global anlamada para kazanmak usd ye yatırım yapmak ile mümkün olmaz. (27,000 usd kaşığı varlık ile 900.000 usd karşılığı varlığa ulaşmış bir yatırımcı tarafından yazılmıştır.) reel spot hiç dövize yatırım yapılmamıştır, süre 11 sene....Eğer o gün usd almış olsaydım mükerrer faiz, trade vs max 80.000 usd olabilirdi ki usd olarak bıraksaydım olabileceği 50.000 usd civarı idi...
    Bol kazançlar
    Sn jackalav para kazandıran her şey yatırım aracıdır.Yatırım kar amaçlı yapılan bir iştir.Bir şey alırsınız değerlensin diye beklersiniz.Değerlenirse kazanırsınız değerlenmezse kaybedersiniz.Bu her şey için geçerlidir.Ev ,arsa ,hisse senedi,altın,dolar,hindistan rupisi,ruble,dinar vs değişmez.Sonuç önemlidir.Misal 1970 de ons altın 50 dolarlardan 1980 de 1900 dolara gitmiş.On yılda yaptığı kar herhalde oransal olarak sizin kardan fazla oluyor.Ama yüz yıllık grafiğinde bu hareketi sadece 1970 1980 arasında bu çaplı yapmış.Diğer 2 artışından biri 1929 1932 arası buhran yılları.Herneyse konu altın değil.Bu karı emlakçılar 2000 2014 rasında yaptılar şimdi dayak yiyorlar.Dolarcılar da son 3 yıldır yatırımlarının karşılığını alıyorlar.Dolar rallisinin henüz ortasına bile gelmedi,bence yatırım aracıdır para kazandırır hem de tl ye karşı baya iyi kazandırır.Önemli olan doğru zamanda doğru yerde olmak.Şu ara borsa kesinlikle yanlış adres ,nerden girilirse girilsin bu ara zarar yazar.Ha bunlar elbet benim öngörülerim tutarsa para kazanırım tutmazsa da siz kazanırsınız)))))) Finansal piyasalar böyle kimileri kazanır kimileri kaybeder.Yanlış düşünürsen hemen cezayı keserler adama.

Sn. Arc en ciel
    Karda olduğunuz 1000 usd yi TL ye çevirin. (Pazartesi)
    150 usd karşılığı gedza alın.
    200 usd karşılığı sumaş alın.
    Usd fx hesabı açtırın ve usd /TL 7,18 olduğunda 4,87 hedef ile 200 usd short pozisyon açın. 100 usd karşılığı pazartesi short pozisyon açın.
    100 usd karşılığı işc alın..
    250 usd TL nakit kalsın TL fonda... (yeri geldiğinde kullanılacak)
    2020 bu gün 1000 usd zararınızı karşılayacağım.karınıza %50ortak olacağım.
    Kabul ederseniz bu süre içerisinde benim yönlendirmemi kabul edeceksiniz.
    Alın size tüyoo
    Saygılar
    Sn arcencıel bu kumar aslında ,ama gördüğünüz gibi sn jackalav ne kadar kendine güvenen bir kumarbaz,kendi parasıyla oynamaya korkmadığı gibi sizin paranızla da yüzde karşılığı oynamayı düşünebilecek kadar kendine güvenen bir kumarbaz)))))))))))))) Ne diyeyim böyle oyuncular çok büyük paralar da kazanır çok büyük paralar da kaybeder.Ama kumar masasından kalkamıyacakları kesin ))))))))))))))))))

6.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    FX piyasada toplam portföyünüzün, teminatınızın en fazla % kaçı kadar pozisyon açıyorsunuz?
    TL bacaklı döviz çiftlerinde mi yoksa diğer döviz çiftleri ve emtiada mı daha çok işlem yapıyorsunuz?
    Daha önce yazdıklarınızdan hatırladığım sanırım 1'e 100 kaldıraç kullanıyorsunuz.
    Son olarak USDTRY'de büyük yükseliş öncesi kısa pozisyonda ve oldukça büyük zararda idiniz. O pozisyonu zararına kapattınız mı yoksa hala açık mı?
    1,/100 kaldıraç kullanıyorum, usd/TL "euro/TL, euro/ usd de işlem yapıyorum. Özsermayemin %15 ini geçmiyorum. Emtia da zaman zaman pozisyonlarım oluyor.
    O pozisyonumu 110.000 TL zarar ile kapattım.
    Saygılar
    hakuna matara....memento mori.

7. http://m.milliyet.com.tr/amp/turkiye..._source=Bundle

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Kumar tüyolarınızı özelden verseniz daha iyi değil mi?

Birileri size inanıp para kaybetse bu işin vebali ne olacak?
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 913/1024 İlkİlk ... 4138138639039119129139149159239631013 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •