hermesj usta valla çok şanslısın eşine iyi bak
şimdi hatunlar elinde tel eksik değil..ocaktaki düdüklüyü değil daha çok kim nerde kiminle onla ilgileniyor andorid dünyada yaşıyorlar vala.
Aslında bu açıklamada eksik oldu. Mesela borsada da 1000 lot aldim x hissesi diyelim, yarin %10 dustu. Burda da bir kayip var ama sonuçta 1000 lot benim elimde. Viop, iddaa, at yarişi, sayisal loto, milli piyango vs çesitli türevlerde paraniz tamamen el değiştiriyor. Yoksa her türlü yatirimda da kayip kazanç mevcuttur
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
serkan hocam bu dediğin hakkında fetva ayet hadis varmı ?
tamam şimdi oldu yazını yeni gördüm edit.
ozaman borsada harama girer diyecektim hisseler dahil.
İsyan etmem mi.. hemde en ağırını. Baba olmayınca çok büyük eksiklik oluyor insan hayatında. Hem maddi hem manevi. Hep niye benim başıma geliyor diye bir çok kez bunalıma girdim çıktım. Psikolojik travmaları hala mevcut bünyede. O yüzden çocuk olup da çok basit ayrılan ailelere çok kızarım çünkü olan çocuğa olacak.. hoş bizimki terketmiş ayrı mesele de neyse..
@Emlak Farkındayım hocam.. yeni evlenen nesilin işi çok zor, herkes tembel hoşnutsuz. Teknolojik bağımlılık sosyal yaşantıyı etkisi altına almış durumda.
14 15 yaşındaki kızları görüyorum ve çok endişeleniyorum onlar için. Erkeklerde aynı o yaş aralığında..
Hisse senedinde de durum aynı. Açığa satış yaparak para kazanan biri diğerinin zarar etmesine sebebiyet veriyor. Bu durumda hisse senedi alıp satmak da haram olmaz mı?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri