Sayfa 1209/1223 İlkİlk ... 209709110911591199120712081209121012111219 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,665 - 9,672 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yalnız burda 100 altına +10 isterim durumu yok.

10 altına 100 altın isterim durumu var. sana o 100 altını veren sistem = viop

fetva yoksa bile çelişkili durumlardan ötürü yine haramamı girer. öyle birşey vardı sanki.
    Burda faiz vs olayından çok islamiyette bir insanın kaybı diğerinin kazancı ise haramdır esası var. Viop ta tamamen 2 kişiden birinin kaybetmesi birinin kazanması esasına dayalı bir nevi kumardır...
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Olabilir.. hayatımdaki en şanslı olduğum konu bu. Anne baba çocukken ayrılmış bir ailenin çocuğuyum. Babamı hiç görmedim bile.
    Evlenene kadar yanlız büyüdüm tek başıma gerçekleştirdim her şeyi.. Bu sıkıntıların ödülü belki de kim bilir..
    Sanırım yaşadığınız zorluklarda hiç isyan etmediniz...

Aman üzmeyin eşinizi, sizde ona yardımcı olunki bi süre sonra patlamasın, kadinlar genelde içinde biriktirir. Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Burda faiz vs olayından çok islamiyette bir insanın kaybı diğerinin kazancı ise haramdır esası var. Viop ta tamamen 2 kişiden birinin kaybetmesi birinin kazanması esasına dayalı bir nevi kumardır...
    anladım ben sistem içinden açıklamaya çalıştım ama bu dediğini bilmiyordum.

hermesj usta valla çok şanslısın eşine iyi bak

şimdi hatunlar elinde tel eksik değil..ocaktaki düdüklüyü değil daha çok kim nerde kiminle onla ilgileniyor andorid dünyada yaşıyorlar vala.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    anladım ben sistem içinden açıklamaya çalıştım ama bu dediğini bilmiyordum.
    Aslında bu açıklamada eksik oldu. Mesela borsada da 1000 lot aldim x hissesi diyelim, yarin %10 dustu. Burda da bir kayip var ama sonuçta 1000 lot benim elimde. Viop, iddaa, at yarişi, sayisal loto, milli piyango vs çesitli türevlerde paraniz tamamen el değiştiriyor. Yoksa her türlü yatirimda da kayip kazanç mevcuttur

serkan hocam bu dediğin hakkında fetva ayet hadis varmı ?

tamam şimdi oldu yazını yeni gördüm edit.

ozaman borsada harama girer diyecektim hisseler dahil.

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Sanırım yaşadığınız zorluklarda hiç isyan etmediniz...

Aman üzmeyin eşinizi, sizde ona yardımcı olunki bi süre sonra patlamasın, kadinlar genelde içinde biriktirir. Allah mutluluğunuzu daim etsin...
    İsyan etmem mi.. hemde en ağırını. Baba olmayınca çok büyük eksiklik oluyor insan hayatında. Hem maddi hem manevi. Hep niye benim başıma geliyor diye bir çok kez bunalıma girdim çıktım. Psikolojik travmaları hala mevcut bünyede. O yüzden çocuk olup da çok basit ayrılan ailelere çok kızarım çünkü olan çocuğa olacak.. hoş bizimki terketmiş ayrı mesele de neyse..

@Emlak Farkındayım hocam.. yeni evlenen nesilin işi çok zor, herkes tembel hoşnutsuz. Teknolojik bağımlılık sosyal yaşantıyı etkisi altına almış durumda.
    14 15 yaşındaki kızları görüyorum ve çok endişeleniyorum onlar için. Erkeklerde aynı o yaş aralığında..

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Hisse senedinde de durum aynı. Açığa satış yaparak para kazanan biri diğerinin zarar etmesine sebebiyet veriyor. Bu durumda hisse senedi alıp satmak da haram olmaz mı?

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1209/1223 İlkİlk ... 209709110911591199120712081209121012111219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •