Sayfa 507/1032 İlkİlk ... 74074574975055065075085095175576071007 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Hacimler yine rezil... Bir tarafa kırılacak ama, ne zaman ne yöne allah bilir... şemsiyenin sadece ucu dışarıda o da içeri kaçarsa çıkması mümkün değil
    Walla ben guzel faiz artisi gelirse cok pis yukari alacaklar diye okuyorum ama... Cok pis de alsalar biz Halkcilara %300 artis gerektigi icin pek bise farketmez

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Hacimler yine rezil... Bir tarafa kırılacak ama, ne zaman ne yöne allah bilir... şemsiyenin sadece ucu dışarıda o da içeri kaçarsa çıkması mümkün değil
    Hisse 0.9 dolardan islem goruyor. Tarihi diplerin dibi. 1 milyar dolara banka. Komik. Buradan asagi kirilmasi yok bunun. Sabirli olmak gerekli. Maalesef sabir da bu ortamda oldukca maliyetli.

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Walla ben guzel faiz artisi gelirse cok pis yukari alacaklar diye okuyorum ama... Cok pis de alsalar biz Halkcilara %300 artis gerektigi icin pek bise farketmez
    Papaza kadar bir yataya sararlarsa kotu oluruz yanliz. 1 ay daha.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Papaza kadar bir yataya sararlarsa kotu oluruz yanliz. 1 ay daha.
    Endekse toplu alim gelir bizimki de ayak uydurur... Papaz salininca (salinirsa degil bak) o zaman daha da rahatlar...

Wishful thinking tabi bizimki

5. FED in aciklamalari

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hocam ağzına sağlık, benim yorumum çok hafif kalmış ama gerçekte durum böyle. Bu arada beni güldürdün, eyvallah diyorum. Dünya ekonomisi 2008'den bu yana gerçekten de yoğun bakımda tutuluyor, aradan 10 sene geçmiş, FED sadece göstermelik geri çekmeler yapıyor (4.5 trilyon dolarlık bilanço için zaman zaman yapılan bir kaç milyar dolarlık geri çekmeler nedir yahu?) ama ne AMB ne BoJ ne Çin MB ne de BoE ayni cihete gidemiyor. Demek ki 10 yıldır yoğun bakımda olan küresel ekonominin hala helvası yenmemiş, zaten yemeye de müsaade edemezler yani hasta yoğun bakımda kalmaya devam edecek ama iyileşemeyecek de. Hastanın yoğun bakımda kalması için de yeni QE'ler gerekiyor, bunun tercümesi de para bolluğu oluyor.
    Hocam Peki bu gozlemleriniz sizce ne zaman gerceklesecek ? FED in tutanaklarinda 2018 sonuna kadar 2 ve 2019 sonuna kadar da 2 faiz artirimi daha bekleniyor ? Ya FED in yeniden parasal genislemeye gitmeye 2019 sonundan once mumkun deil gibi. Ne dersiniz ? Bunun yaninda Avrupa merkez bankasi da parasal genislemeyi sonlandirmayi dusunuyor. Bu durumda parasal bollasma ne zaman gerceklesir sizce ?

Birde su meshur OFAC mevzusu, daha ne kadar uzayabilir sizce ? Turkiye ile usa arasindaki bir koz maddesi olarak kaldigi muddetce, aciklmasi yillari alabilir mi ?
    diyelim ki bu OFAC kararini Usa 2 sene daha aciklamadi. Uzatti. Ne olur halkbank sizce ?

6. Hindistan Rupisi, dolara karşı tarihinin en düşük seviyesinde...Bakalım ithalata dayalı ekonomi ABD bu duruma ne kadar dayanacak ?...Çin'e 200 milyar dolar ek vergi koyacakmış sarışın manyak...Yaw adamlar Yuan'ı 2 tık devalüe etseler olduğu gibi geri alır o parayı...Bu işin sonunda kovboylardan biri silahını çeker genelde...Hadi hayırlısı...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

7. Dolar 6.5 ustu kabullenilmis artik. yuzde 20 lik enflasyonlara da...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Eylül ayı beklenti anketi yayınlandı. TCMB Eylül ayı beklenti anketine göre 2018 sonu enflasyon beklentisi yüzde 19.61, dolar kuru beklentisi ise 6.5938 TL oldu

8.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku

Hindistan Rupisi, dolara karşı tarihinin en düşük seviyesinde...Bakalım ithalata dayalı ekonomi ABD bu duruma ne kadar dayanacak ?...Çin'e 200 milyar dolar ek vergi koyacakmış sarışın manyak...Yaw adamlar Yuan'ı 2 tık devalüe etseler olduğu gibi geri alır o parayı...Bu işin sonunda kovboylardan biri silahını çeker genelde...Hadi hayırlısı...
    Trump reyiz bildiğin iktidarsız. Dolar basacağım dolar çok değerli ihracat yapamıyoruz diye diye geldi, dolar faizi artıra artıra sıkılaştırma yapa yapa değerli dolarla da gidecek muhtemelen. Bence ilk teşhisleri ve politika önerileri doğruydu ama obama çizgisinden santim bile sapamadı demek ki abd başkanı hikaye politika oluşturan ve yürüten arkadaki grup ne isterse o oluyor.

O ekip de bizle ilgili aşırı nahoş düşünce ve eylemlere sahip malesef. Muhtemelen ermeni akademisyenler, feto vb. Tarafından etki altına alınabilen bir grup. Veya bizzat kendileri.

Sayfa 507/1032 İlkİlk ... 74074574975055065075085095175576071007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •