Ben şube ili değil telefon bankacılığı ile bilgi aldım ve vurgulayarak sordum. Hatta bir kaç defa sorunca telefonda ki bayan garipsedi. Onun söylediği herşeyi tekrarlayarak doğrumu diye de teyit ettirdim. Tam bilale anlatır gibi anlatmasını istedim oda anlattı.
merhaba,
Az önce iş bankası telefon bankacılığı ile görüştüm, sadece devlet eurobond u sattıklarını söylediler..
Sonra işbankası şubesi ile görüştüm, onlarda 200.000 nominal lik işlem yaptıklarını söylediler...
merhaba,
Az önce iş bankası telefon bankacılığı ile görüştüm, sadece devlet eurobond u sattıklarını söylediler..
Sonra işbankası şubesi ile görüştüm, onlarda 200.000 nominal lik işlem yaptıklarını söylediler...
Şimdi bende aradım. Bana verdikleri cevap 1000 adet alabilirsiniz şeklindeydi. Aslında sizin internet bankacılığınız var mı?İnternet bankacılığı üzerinden kendimiz almaya çalışırsak daha iyi olacak gibi.
Şimdi bende aradım. Bana verdikleri cevap 1000 adet alabilirsiniz şeklindeydi. Aslında sizin internet bankacılığınız var mı?İnternet bankacılığı üzerinden kendimiz almaya çalışırsak daha iyi olacak gibi.
Internet bankacalaginda sadece devlet eurobondlari var... 900 ile 1100 dolar arasi degisiyor. Ama banka eurobondlari yok
Şunu merak ediyorum. Türkiye'de ki halkbankası dışında ki bankalar caa2 seviyesini hak ediyor mu? Açık konuşmak gerekirse işbankası'nın o kadar kötü bir seviyeyi hakettiğini düşünmüyorum.
Yer İmleri