Sayfa 68/1000 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 537 - 544 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1.  Alıntı Originally Posted by aaxxiinn Yazıyı Oku
    Ben şube ili değil telefon bankacılığı ile bilgi aldım ve vurgulayarak sordum. Hatta bir kaç defa sorunca telefonda ki bayan garipsedi. Onun söylediği herşeyi tekrarlayarak doğrumu diye de teyit ettirdim. Tam bilale anlatır gibi anlatmasını istedim oda anlattı.
    merhaba,
    Az önce iş bankası telefon bankacılığı ile görüştüm, sadece devlet eurobond u sattıklarını söylediler..
    Sonra işbankası şubesi ile görüştüm, onlarda 200.000 nominal lik işlem yaptıklarını söylediler...

2.  Alıntı Originally Posted by Matt1954 Yazıyı Oku
    merhaba,
    Az önce iş bankası telefon bankacılığı ile görüştüm, sadece devlet eurobond u sattıklarını söylediler..
    Sonra işbankası şubesi ile görüştüm, onlarda 200.000 nominal lik işlem yaptıklarını söylediler...
    Şimdi bende aradım. Bana verdikleri cevap 1000 adet alabilirsiniz şeklindeydi. Aslında sizin internet bankacılığınız var mı?İnternet bankacılığı üzerinden kendimiz almaya çalışırsak daha iyi olacak gibi.

3. caa2/b+ kredi notlu eurotahvilin riskleri çok mudur?

4. B1/BB- ile arasında ki farkı detaylandırabilecek bir arkadaşımız varsa seviniriz.

5.  Alıntı Originally Posted by aaxxiinn Yazıyı Oku
    B1/BB- ile arasında ki farkı detaylandırabilecek bir arkadaşımız varsa seviniriz.
    En alttaki tabloya bakın.

http://www.mahfiegilmez.com/2017/01/...cin-dustu.html

6.  Alıntı Originally Posted by aaxxiinn Yazıyı Oku
    Şimdi bende aradım. Bana verdikleri cevap 1000 adet alabilirsiniz şeklindeydi. Aslında sizin internet bankacılığınız var mı?İnternet bankacılığı üzerinden kendimiz almaya çalışırsak daha iyi olacak gibi.
    Internet bankacalaginda sadece devlet eurobondlari var... 900 ile 1100 dolar arasi degisiyor. Ama banka eurobondlari yok

7.  Alıntı Originally Posted by Epicurist Yazıyı Oku
    Güzel bir yazı teşekkür ederim

8.  Alıntı Originally Posted by Epicurist Yazıyı Oku
    Şunu merak ediyorum. Türkiye'de ki halkbankası dışında ki bankalar caa2 seviyesini hak ediyor mu? Açık konuşmak gerekirse işbankası'nın o kadar kötü bir seviyeyi hakettiğini düşünmüyorum.

Sayfa 68/1000 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •