Zararda deðilim ama itfa sonunda 5.8% faiz de alamýyorum. 44100 euro yatýrýp 8 ay sonunda 44400 oluyor. Bu duruma göre Eurobond almanýn da bir anlamý kalmamýþ oluyor. 2% vadeli euro yapsaydým bile bundan karlý olacaktý.
SM-N920L cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'nin en büyük vergi problemlerinden biri vergi dilimleri, bizimle kýyaslanan ülkelerden güney afrikayý ele alalým. %35 vergi vermek için 240.000 TL karþýlýðý Rand kazanmanýz lazým. Ortalama gelirlerinin bizimkinin yarýsý olduðunu da hesaba katarsak, Türkiye’de %35 'lik vergi diliminin 480.000 TL' den baþlamasý gerekir. Vergi toplamadýklarý için vergi veren herkesten yüksek vergi alýyorlar. Gelir adaleti bozuluyor, insanlar vergi vermekten soðuyor.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygýlar.
Bir Turk vatandasi gider Almanyada broker hesabi acar oradan Eurobond u alir. Kimin haberi olacak kim nasil vergilendirecek?
MALÝYENÝN VERÝTABANINA otomatik düþüyor artýk.
Hele Halkbank olayý sonrasý yurt dýþý bankalar bakýn kardeþ hesabýný veremiyeceðiniz parayý bize getirmeyin
ülkenizde verginizi ödeyin yada s....n gidin der gibi uyarý yapanlarda oldu.
eurobond vergisinden kaçýþ yok. biri yazmýþ virman falan bunlarý geçiniz ve denemeyiniz canýnýzý yakarlar . Burada gelirin varsa en kötü adam üst dilime giriyor ve bu vergiyi de %35 gelir vergisi olarak paþa paþa ödüyorsun. sadece çýkan vergiyi yapýlandýrtýp taksite çevirebilirsiniz kampanya var ise.
forex içinde ayný þey geçerli artýk.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer Ýmleri