Habere bak çay demle nazif zorlu devreye giriyor. Zaten şirket onun ben mi devreye girecem.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Habere bak çay demle nazif zorlu devreye giriyor. Zaten şirket onun ben mi devreye girecem.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
vakıf a 1 milyon üstü ile gidecek olan arkadaşlar uyarayım 400-500 tl eft ücreti isterler
öb ile sube şaşirmiş şekilde iyi polis kötü polis oynarlar
parayı nakit istersin makineleri saymaz
dört saatte paramızı alıp çıkmadık Nişantaşı subesinden vakt zamanında
aman eksik olsun bu kamu bankası halk bile bunlardan iyidir.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Aktif neyi bekliyor hala bono faizini artırmamak için bu direnç nedir???
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında aktif müşterisine bilerek iyilik yapıyor. Odea ve enpara ,zamanında en iyilerdi. Her yerde konuşulur oldular. Haddinden fazla mudi topladılar. Amaç hasıl olunca enpara satıldı. Şimdi çalışmak istemediğim listenin başında. Odea adeta '' artık paranızı alın gidin, biraz birbirimizi özleyelim '' der gibi tüm kolaylıklarını kapattı. halen müşteri gitmemek için inat ediyor.
Aktifbank da aynı durumda. Apartmandaki kapıcı bile aktif bono konuşuyor. Görev tamamlanmış demektir. Israra gerek yok. Yeni kanki bulacaksınız. Biraz başka çiçekleri koklayacaksınız.
Stopaj avantajı varken, bas bas mevduat karşılığı şu diye bağırıyorlardi. Bı de şimdi yazsalarValla aktif sağolsun şimdiye kadar piyasa üstü verdi, ama stopaj dezavantajı vurdu onlarıda. Ee rüzgar hep arkandan mi esecek. Bize de artık bu limandan demir alma vakti geldi. Üstadların söylediği gibi, mevduatci her çiçekten bal almalı, mevduatci in körü körüne aşkı olmaz. Önümüzdeki hafta epey önümüzu görürüz tahmin ediyorum. Ya 25 üzerleri, ya da niye dolarize olamadık ahhlari. İkisi de mümkün...
Dolar mevduat faizi trendi yukarıya.!!
Dolarlarınızın kıymetini biliniz.!!
Ayvaların büyükleri heybede.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri