Sayfa 67/1030 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Arzu Toktay adlı kullanıcı beğendi

Atilla Yesilada
    â€

@AtillaYesilada1
    7 sa.7 saat önce

Evet, hedging videomda yıl sonu dolar/TL tahminimi 5.5 olarak verdim. Arkasında da duruyorum, hem siyasi olarak, hem de ekonomik olarak. Yarın bir video daha çekip nedenlerini anlatacağım.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Zaten eft yi sadece cikarken kullanicam oda 4 tl bana vermediler .
    Valla Burger vermişti, gunluk faizleri ücretsiz aktariyordum limitini aştığı ve boşta kalacağı için,ona rağmen toplu parayı gondermeye kalkınca 5tl mi ne kestiler yani güven olmaz
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    21 yıl sonu enf + 2 reel faiz.

23 altı bağlamak paranızı eritir hala 20li oran paylaşanlar var.
    Ben oranlar yukarı gittigi sürece o\n gideceğim. Oradan USD TL geçişleri benim için daha kârlı. EFT serbestisi, parayı isteyince hazır etmeleri vs faiz oranı kadar önemli. 32 gün bağlamak için bile erken geliyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

TÜRKİYE CDS 529,23 % 0,74 11/09/2018 23:26:56
    Merkez bankası faiz kararı .!!
    Zurnanın son deligi.!!!
    Sadece pansuman görevi görür.!!
    Hasta kanser ölüm yatağında.!!
    Kısır döngü devam edecek.!!
    Fed faizleri yükseltmeye devam edecek.!!
    Sonbahara girdik.!!
    Ekimi kasımı var.!!
    Martta yerel seçimler var.!!
    Doğalgazı var.!!
    Kara Kışı var.!!
    Vadesi gelen ve gelecek dış döviz borçları
    var.!!
    Sıcak para memleketine dönmeye devam edecek.!!
    Dolar kral olmaya devam edecek.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. 2019da TLden bir gol daha yiyebileceğimizi düşünüyorum. Sepet yapıp riski en aza indirmek gerek. (dolar euro sterlin)

IMF, erken genel seçim vs herşey mümkün.

yatırım tavsiyesi değildir.
    ?

ABD verileri beklenen de üzeri geliyor .!!!
    ayrıca bir önceki veriler yukarı yönlü revize ediliyor. .!!!
    Fed ortalığı toz duman edecek.!!!
    ORta vadeli plan (program) daha piyasada Yok.!!
    Bi açıklasalar.!!!!
    Bu OV programı Kıyamet asıl o zaman kopacak.!!
    Çünkü inandırıcı olmayacak.!!
    Onun için hep erteliyorlar.!!
    Bunların ne inandırıcı, gerçekçi
    planı Nede programı var.!!
    Tek adam düzeni.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Ben oranlar yukarı gittigi sürece o\n gideceğim. Oradan USD TL geçişleri benim için daha kârlı. EFT serbestisi, parayı isteyince hazır etmeleri vs faiz oranı kadar önemli. 32 gün bağlamak için bile erken geliyor.
    Son 1 ayda yediğim gollerden sonra benim de elim varmıyor artık uzun bağlamaya. 1 ay bile uzun oldu bu ortamda. Sepet anlamında %25 civarı 1 aylık bağlayabilirim ama kalanı günlükte beklerim diye düşünüyorum. Dolar uzun vadede zaten mütemadiyen yükseliyor. Şu anda tek soru nereye kadar düşer ve dibe en yakın nerelerden alınabilir. Uygun zamanda uygun bir yerden girdikten sonra sepetin bir kısmı bozulmayacak döviz olur, bir kısmı döviz tl al satla pozisyon almaya çalışılır, bunun için de mecbur gecelikte beklenir.

Gecelik oranlar aylıklara göre vasat ama oradaki oran farkından oluşan parasal kayıp 1 günde %0.001 seviyesinde yani 100.000 lirada 10 lira gibi bir faiz farkı oluyor aylıkla gecelik arasında bir gecedeki kayıp anlamında. Diğer taraftan döviz 1 günde %1 aşağı yukarı oynayabiliyor hatta çok daha fazlasını da gördük. Böyle bir ortamda dövizdeki değişim karşısında faiz zaten her türlü pul oluyor. Elbette dövizde pozisyon almakta risk var kayıp da gayet mümkün ama yine de ben bu stratejiyi izleme taraftarıyım kendi adıma.

Son 2 haftada bolca kazancım biraz da kaybım oldu terste kalmaktan ve al sat komisyonlarından. Bu hafta gidişatı tayin etmek daha zor. Toplantıdan çıkacak karar ve sonrasında ne olacağı tamamen belirsiz. Ben yine ağırlıklı TL'ye kaydım ama önümüzdeki günlerde fırsat oluştuğuna kanaat getirirsem tekrar dövize girebilmek için günlükte hazır bekleyeceğim.

8.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    İsteyince bağlıyorlar istediğiniz süre ile. O/N bana da 19 demişlerdi geçen hafta.
    selamlar, bu 19 rakamı belli bir mevduat için mi, yoksa tüm mevduatlar için mi?

250k üstü için 2 gün repo yapayım dedim, mt internet şubedeki oranlar geçerli dedi....

Sayfa 67/1030 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •