Sayfa 117/1030 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    vakıfbank bir acaip,

aralarında 700-800 m mesafe olan bir şubesi 19 verirken ötekisi 21.5 vermişti...

sanki başka bankaların şubeleri......
    paramı tl'de tuttuğum cahiliye dönemimde bir gün mt bana şöyle demişti: parayı hele bir getirin faiz oranına bakarız...

tabii cahiliye dönemimde bile o kadar da cahil değildim. he gülüm he dedim...
    yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bence kullanıcak.ekim enflasyon 20li rakamlar olacak.
    Eylül 21 bekleniyor. Ekim daha yukarıda olacaktıt.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    5.60 a kadar gerilemesini bekliyorum doların ama dalgalı olacaktır bu iniş. Sonra bozulan ekonomi nedeniyle yeni ataklar gelir.
    özellikle seçimlerden önce 5.60'a gelirse tl kredi çekip dolar almayı dahi düşünürüm...
    yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bence kullanıcak.ekim enflasyon 20li rakamlar olacak.
    kullansın daha yuksekten baglarız ama gecen sefer de kur artısı hızlanınca kullanmaya gecmisti bakalım dedigin gibi enflasyon eylul ayı bana gorede %1.5-2 arası gelir dolar daha fazla dusmezse dolar 5.50 lire duserse daha az da gelebilir .

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Eylül 21 bekleniyor. Ekim daha yukarıda olacaktıt.
    Ekim 3te açıklanacak enflasyon demek istedim.

6.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    özellikle seçimlerden önce 5.60'a gelirse tl kredi çekip dolar almayı dahi düşünürüm...
    Tabi seçimleri unuttum. Seçim öncesi doları düşürerek bakın ekonomi süper, Dıj güçleri yendik diyeceklerdir.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ekim 3te açıklanacak enflasyon demek istedim.
    Ekim de 3ncü havalimanı açılıyor ya Merkel ve Alman halkı uyuyamıyormuş.. Şimdi yandık, bittik, kül olduk diyorlarmış...

8. dolar tl 6.70 lerden asagıya gelmeye stopaj dusmesi ile basladı doviz tevdiatlarda cozulmeler basladı onunla beraber illaki biraz daha bozum olacaktır bu faiz artısıyla buda kuru asagıya nereye kadar cekerse ..halkın bozdugunu borclu sirketler alacaktır ..arz talep fiyatı belirleyecek artık kim galip gelirse .

Sayfa 117/1030 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •