Faik Öztrak†@faikoztrak
Sn.Şimşek: "Maliye politikasındaki gevşeme geçici".
Türkçe meali referandumdan sonra Hükümetin EVET kampanyasının tüm yükü milletin sırtında.
Faik Öztrak†@faikoztrak
Sn.Şimşek: "Maliye politikasındaki gevşeme geçici".
Türkçe meali referandumdan sonra Hükümetin EVET kampanyasının tüm yükü milletin sırtında.
Evet çıkarsa 2 durum oluşur ve birbirini dengeler.
Batılı demokrasiden çıkış ve otoriter sistem diyor, bunun için pozisyonlarını azaltma yoluna gidebilirler, yeni yatırım yapmazlar.
Ancak arap dünyası için Türkiye cazip hale gelir ve batılıların çıktıkları yerleri fazlası ile doldururlar.
Bu durumda denge oluşacağını hükümetinde benimsediği nokta olan 3.50 lerden aşağıya geleceğini düşünmüyorum.
Ama hayır çıkarsa ortalık tam bir kaosa dönecektir. İşte o zaman 4,3 lerin üzerindeki bir dolara merhaba deriz. . Ağır bir ekonomik daralma ve kasımda erken seçim.
Daha önce koalisyon kurulamaması ve terörden bıkarak yüzde20 oranında oy artırımıyla tek partili yönetimi seçen halk, bu sefer ekonomik daralmadan bıkacak ve iktidar olacak partiye anayasa dahi değiştirecek çoğunluğu verecektir.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
SİVRİ BİBER SEVENLERE KÖTÜ HABER : Y A S A K L A N A C AK.
![]()
Yanlış hatırlamadıysam eski koalisyon döneminde de suçlu sivri biber olmuştu..
3. dünyada sivri biber hegomanyası devam ediyor demek ki?..
Bizdeki şansa bak..![]()
Dün süpermarkete gittim.
Papya Biber ( büyük kırmızı ) 12,90 TL idi kg fiyatı.
Adam haklı beyler, bu biber enflasyonu uçurur![]()
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
Bu sivri biber genel olarak acı olur.
Yemesi bir dert, sonrası başka bir dert.
Eskiden ucuz espri deyince meddah gelirdi akla...
Bunlar halkın parasız eğlencesi oldular.
Eğer böyle bir hizmete yaradıklarını duyarlarsa, köprülerden alamadıklarını , jölelinin vereceği fikre göre bu hizmetlerinden alırlar.
Geçen bir başka başlıkta jölelinin bir videosunu paylaşmıştım...
Adam bir salonda, insan kılığındaki seyircilere "Referandumdan hayır çıkarsa Kuzey Irak bize katılacak. Azerbaycan ise entegre olacak " gibi bir şeyler söylüyor salondakiler de hararetle alkışlıyorlardı.
Sonra da bu adamlar referanduma EVET oyu isterken, "PKK Hayır diyor" diye milleti gaza getiriyorlar.
Hani Kuzey Irak dedikleri Kerkük'te ve Ankara'da Kürdistan bayraklarını açanlar...
Yer İmleri