Sayfa 291/809 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Kısa vadeli al-sat, trade konusu geçmiş.
    Meseleye dair kendi fikrimi/stratejimi "birilerinin işine yarar, birilerinin katkısı olur" diyerek özetle anlatmaya çalıştım.
    Forumu kirletmemek adına, kendi google drive' ıma koydum.
    Okumak, katkı sağlamak, eleştirmek isteyen olursa linki aşağıda.
    https://docs.google.com/document/d/1...Su78RUSog/edit

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn poem ne faizi ne de kuru taktı bugün. Odun gibi durdu. Hem doviz açık pozisyonu olması hemde kazanclarinin döviz ağırlıklı olması pekte tınmadı ortamı gibi bir halı vardı. Şarkı sözü gibi oldu var bir bildikleri. Umarım rüzgar ters ezmez. Tabi ters yapabilirde, kafasına göre bu tahtacinin. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bu tahtacı, adamı şirket sahibi yapar. Hisseleri toplaya toplaya bugüne kadar, soyadımız Sabancı oldu artık o derece.

3. mübarek cuma yaptı yine yapacağını ne diyelim

4.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Kısa vadeli al-sat, trade konusu geçmiş.
    Meseleye dair kendi fikrimi/stratejimi "birilerinin işine yarar, birilerinin katkısı olur" diyerek özetle anlatmaya çalıştım.
    Forumu kirletmemek adına, kendi google drive' ıma koydum.
    Okumak, katkı sağlamak, eleştirmek isteyen olursa linki aşağıda.
    https://docs.google.com/document/d/1...Su78RUSog/edit
    Hocam eline sağlık tabi biz yillardir hisselerde bekleyince bazı şeyler geç oluyor. Bu da nasip diyelim.

Kısa vadeli grafiklerde 8,86 TL seviyesinde oluşan ikili dibin boyun seviyesi 9,23TL.
    Üzeri kapanışlarda hızlıca alınabilecek 40 kr.luk bir marj oluşumu mümkün.
    Daha da önemlisi, bu formasyonun çalışması durumunda 9,38 zirvesi sonrası oluşan yatay görüntü yukarı yönlü kırılabilir.

6. Dün portföye biraz daha ekleme yaparken kendimi spot piyasada 6,17 olan doları 3,70'ten alıyor gibi hissettim.. Malın kıymetini bilenler topluyor. Çok yakında herkes anlayacak ama bu fiyatlarda olmayacak..
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

7. Sn hakkiakgun sizde kriz avcılığı yapiyorsunuz bellikı. Dünkü takaslarda çıkış vardı sanırım. Bu 4 günlük takas ne ifade ediyor. Teknik olarakta yazılana göre 923 üzerinde kalamadık, pek anlamasamda. Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn hakkiakgun sizde kriz avcılığı yapiyorsunuz bellikı. Dünkü takaslarda çıkış vardı sanırım. Bu 4 günlük takas ne ifade ediyor. Teknik olarakta yazılana göre 923 üzerinde kalamadık, pek anlamasamda. Ytd.
    Benim yorumum kısa zamanda çift haneli rakamlardayız demek oluyor. Toplama işlemi bittiğinde fiyat daha hızlı yükselecektir. Bir de bu şirketin fiyat grafiğine TL olarak değil de $ bazlı bakmak daha doğru olur. 2-6 ay içerisinde eski mesajlarımda ifade ettiğim seviyelere geleceğini düşünüyorum.
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 291/809 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •