Orta Vadeli Programda Kanal İstanbul projesi olacakmış.!!!!
http://m.gunes.com/ekonomi/cevre-ve-...i-proje-910323
Bu filmin sonu çok kötü bitecek.!!!!!
TL cilere acıyorum.!!!!
Paralar iyice pul olacak.!!!
Aklın yolu birdir.!!!!!
Orta Vadeli Programda Kanal İstanbul projesi olacakmış.!!!!
http://m.gunes.com/ekonomi/cevre-ve-...i-proje-910323
Bu filmin sonu çok kötü bitecek.!!!!!
TL cilere acıyorum.!!!!
Paralar iyice pul olacak.!!!
Aklın yolu birdir.!!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
sen Dudu abi eski topraksın.!!
Hasta ölüm yatağında tüm varlıklarını babalar gibi satmış.!!
Üstelik 466 milyar dolar dış borç + faizi+ Son 12 ayda 50 milyar dolar cari açık
Yıllık 200 milyar dolar borç ödemesi var.!!
Böyle türden daha Türkiye kriz yaşamadı.!!
100 birim ihracat için 70 birim ithalata mahkum Real sektör.!!
Bu kriz en az 4-5 yıl sürer.!!!
Krizin adı: Döviz KRizi.!!
Yabancı enayimi hukuğun guguk olduğu.!!
Ülkeye yatırım yapmaz.!!
Borç vermez.!!![]()
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Faizler yükselince vakıf paraya doydu büyük ihtimalle 100k 22.5 teklif etti ki aile hesabımız var babamla beraber oran alıyoruz babamın miktar 1m.Dün ICBC 32 gün yüzde 25 ile bağladım hoşgeldin faiziymiş,sormadım ama temditede aynı oranı veriyorlar büyük ihtimalle,benden sonra gelen eski muşteriyede aynı oranı verdiler.
Hemşerim senin cukkalar almanyadan euro uzerine geldigi icin sen haliyle tl dusmani olman normal gozukuyor...dolar ve euro ne kadar degerlenirde Tl yerin dibine girerse seninde o kadar tuzun orjinal kuru olur...aklin yolu parasini euro olarak kazanan icin birdir...Tl icin bu kadar karamsar olma...rahat ol..koskoca Turkiye gene yerinde olacak...bu 1000 yildirda degismedi...degismez...Tl nin kotunun en kotu oldugu donemlerde bile Turkiye yikilmadi...Turkiyedede bankalar kolay kolay yikilmaz sen rahat ol...deutschebanka eurolari dolarlari gommeye devam.. . Aklin yolu dolarcilara euroculara helal...)
Chucky..................yoldaş bebek
Migros,
Çanakkale domates satış fiatı 8.90tl.
bugün pazarda pempegül 5 tl den aldım.
Allah kimseyi şaşırtmasın
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Yer İmleri