Sayfa 80/495 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 633 - 640 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

1. Pazartesi 1 tane daha atacam kumbaraya fiyat ya nasip 😊

2. Viking abi tam anlamıyla yazdığım gibi olmamış oralarda bir iki hafta oyalanmasi lazımdı .camc43 tam anlamıyla aynı düşünüyoruz tipitip amcaya hayret ediyorum benim maddi durumum yok olsa o fırsatı kacirmazdim hem 40000 olacak diyor hem 2500 bekliyeceğim diyor 40000 olacağını düşündüğünüz bir hisse için 300 500 lirayı bile aranmasi bana tuhaf geliyor.burdaki asıl sorun bu kaydilestirme işlemlerini yapanların dava açması lazım adamlar senecelerce bedelsiz potansiyeli yüksek olan hisseyi milleti biktirtip toplama yoluna gidiyor kanunlarda bunun aksi bir şey söz konusu değil istediği zaman bedelsiz verebilir sonuçta ama iyi bir hukuk ekibi bu yüzde onyedilik hisse sahibinin trilyonlarca zarara uğradığını sırf bedelsiz kararı alınmadığı için dava acarsa zaten zarara uğratıldıkları aşikar tahminim yüksek miktarda tazminat alabilirler brezilyalı şirketten benim 5 lot üstü bir hakkım olsaydı mutlaka bu işle ugradirdim trilyonlarca tazminat hakları var bence o sahislarin

3. değerli rosen elimde 1700 maliyetli yeterli miktarda var.tasiya bileceğim kadar satmadan.
    haa 2500 e 2400 e gelirse bi 5-10 tane daha alırım.
    benim 40 fiatlar demem bölünme açıklarsa.tahmini rakamım.
    ama nezaman açıklar bilemeyiz.ve arti. hisse .....tanede bölünmeyi bilmeden taşınmaz.
    tek yibitaş da değilim cunki
    isbir. merit. petrokent karsusan tazekuru hateks teyim ayrica

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by rosene23 Yazıyı Oku
    Viking abi tam anlamıyla yazdığım gibi olmamış oralarda bir iki hafta oyalanmasi lazımdı .camc43 tam anlamıyla aynı düşünüyoruz tipitip amcaya hayret ediyorum benim maddi durumum yok olsa o fırsatı kacirmazdim hem 40000 olacak diyor hem 2500 bekliyeceğim diyor 40000 olacağını düşündüğünüz bir hisse için 300 500 lirayı bile aranmasi bana tuhaf geliyor.burdaki asıl sorun bu kaydilestirme işlemlerini yapanların dava açması lazım adamlar senecelerce bedelsiz potansiyeli yüksek olan hisseyi milleti biktirtip toplama yoluna gidiyor kanunlarda bunun aksi bir şey söz konusu değil istediği zaman bedelsiz verebilir sonuçta ama iyi bir hukuk ekibi bu yüzde onyedilik hisse sahibinin trilyonlarca zarara uğradığını sırf bedelsiz kararı alınmadığı için dava acarsa zaten zarara uğratıldıkları aşikar tahminim yüksek miktarda tazminat alabilirler brezilyalı şirketten benim 5 lot üstü bir hakkım olsaydı mutlaka bu işle ugradirdim trilyonlarca tazminat hakları var bence o sahislarin
    Sn.rosene23, bu zarara uğratma konusunu hiç anlamadım..
    Şirket bedelsiz açıklamadı diye niye zarara uğrasın yatırımcı..
    A.Ş. lerde ödenmiş sermayenin kanuni alt sınırı 50 bin lira..
    Malum yibitaşta 100 bin ile o sınırın üstünde...
    Başka da bildiğim kadarıyla şirketi zorlayacak bir durum yok..
    Olsa zaten spk hesap sorardı...
    Ya da en kötü GK larda dile getirildi...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

Şirket halka açıldığı 2012 yılından bu yana sermaye artırmadı,,,6 yıllık enflasyon toplamı %100 ü geçti,,,, seneye sermaye alt sınırı
    100 bin tl yi geçebilir,,bu yüzden 2019 yılı,şirketler için sermaye artırım yılı olacak deniyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. Sayın tipitip takılıyorum ve yatırım modelinizi çok beğendim zaten yüksekten çok sayida hisse almak hisseyi bozar keşke benimde maddi durumum biraz daha iyi olsaydı burda bir afyon yatıyor tek bedelsiz den fazla potansiyeli var.sayin radyocu olimpik forum tam olarak özetledi her seneki karları akçeye atıyor şirket ama bedelsiz vermedikçe yüzde on yedilik kısmın cebinden yiyiyor. Mesala üçyil önce verseydi bedelsiz ve bir kısmı dolar alabilirdi bir kısmı altın alabilirdi bir kısmı faize bir kısmı emlak alabilirdi bahsettiğim bütün kalemlerden bu yüzde onyedilik dilim zarara uğratılmış durumda birde bı düşüncem daha var borsa sihirbazlikdir yüzde onyedi içinde bir fikrim var ama emin olmadan yazamam sihirbazlar çetesi isimli bir film var izlemenizi tavsiye ederim hiç bir şey göründüğü gibi değildir sihirbazlikda Borsa'da bir nevi ilizyondur

***UMPAS* *EREGL* *JANTS* *ITTFH* *YBTAS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu

***UMPAS******EREGL******JANTS******ITTFH******YBT AS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )

Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
    İlgili Şirketler EREGL, ITTFH, JANTS, UMPAS, YBTAS

Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
    Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
    EREGL 1 EREGLI DEMIR VE ÇELIK FABRIKALARI T.A.S. E NECATI KARATAS 215,180
    ITTFH 2 ITTIFAK HOLDING A.S. E AHMET HAMDI YILMAZ 103,500
    ITTFH 3 ITTIFAK HOLDING A.S. E MEHMET YILMAZ 3.159,000
    ITTFH 4 ITTIFAK HOLDING A.S. E MUSTAFA GÜNES 2.187,000
    ITTFH 5 ITTIFAK HOLDING A.S. E NUH ER 1.080,000
    ITTFH 6 ITTIFAK HOLDING A.S. E SERHAT SOYLU 502,200
    ITTFH 7 ITTIFAK HOLDING A.S. E TAMER HOSDAVRAN 729,000
    JANTS 8 JANTSA JANT SANAYI VE TICARET A.S. E NILAY MAKAY 388,000
    UMPAS 9 UMPAS HOLDING A.S E FATMA ÇAN 1.155,000
    YBTAS 10 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E MUSTAFA ÖZER 2,026
    YBTAS 11 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E MUSTAFA ÖZER 3,200
    YBTAS 12 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E SAHIN DEMIRCI 2,800
    YBTAS 13 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E SAHIN DEMIRCI 4,880

(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707998

BIST

(14/09/2018 - 16:24:03)

Alıntı Originally Posted by rosene23 Yazıyı Oku
    Viking abi tam anlamıyla yazdığım gibi olmamış oralarda bir iki hafta oyalanmasi lazımdı .camc43 tam anlamıyla aynı düşünüyoruz tipitip amcaya hayret ediyorum benim maddi durumum yok olsa o fırsatı kacirmazdim hem 40000 olacak diyor hem 2500 bekliyeceğim diyor 40000 olacağını düşündüğünüz bir hisse için 300 500 lirayı bile aranmasi bana tuhaf geliyor.burdaki asıl sorun bu kaydilestirme işlemlerini yapanların dava açması lazım adamlar senecelerce bedelsiz potansiyeli yüksek olan hisseyi milleti biktirtip toplama yoluna gidiyor kanunlarda bunun aksi bir şey söz konusu değil istediği zaman bedelsiz verebilir sonuçta ama iyi bir hukuk ekibi bu yüzde onyedilik hisse sahibinin trilyonlarca zarara uğradığını sırf bedelsiz kararı alınmadığı için dava acarsa zaten zarara uğratıldıkları aşikar tahminim yüksek miktarda tazminat alabilirler brezilyalı şirketten benim 5 lot üstü bir hakkım olsaydı mutlaka bu işle ugradirdim trilyonlarca tazminat hakları var bence o sahislarin
    Yine 3100 lerdeyiz,,,iş yatırım toplamada.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 80/495 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •