Sayfa 194/1030 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Sekerbank gece gunduz 65k, 3.5k el konuldu, 61.5k 24 ten başladı. 50-100k arasinda 3.5k vadesizde. Onceden 2k idi. Uyanıklar...Neyse 24 degil 22.9a denk geliyor hesapladim. Eski stopaja gore 25.5. Mikt ar az olunca takilamadim fazla.

2. Buraya daha önce de yazmıştım TL mevduatı cazip kılacak tek çözüm devletin dolarını bozdur parayı 1yıl bağla sana %20faiz vericem(şimdi 24oldu),
    dolar 6,15$ miydi bağladığında kardeşim %30arttı vade bitiminde 8,00mı oldu aradaki %10u cepten ödeyeceğim demesi yeterli..

Vatandaşa bozdur işlet kazan yöntemini çok görmesinler

Finansman yok yapamaz denilmişti burada ama şimdi faizler %30a gidiyor. Ee yarın 40 olunca 50olunca gönüller rahat mı olacak,

100bin tl garanti de bildiğim kadarıyla anayasının değiştiirlmesi teklif dahi edilemez hükümlerinin içeriğinde değil, yani bir khk ya bakmaz mı?
    Neyse Yatırım tavsiyesi değildir.

Betona bu kadar saldirmayin yoldaşlar.. dunyada evin yoksa yalan dunya...paran olsada balon dunya...bugun 1 milyon tl nakit olarak guzel para gibi duruyor olsada evin yoksa hele birde cocuklarin varsa ölü paradir.. gelecek icin en az 1 ve 2 tane ev dunyada cocuklari olan bir yoldaş icin sarttir...kapitalist duzende sadece kuru parayla yasanti bir yere kadar...cocuklar buyudugunde evlenme yaşi geldiginde 1 milyon sadece 1 ev parasina denk gelir...nakit para asla betonla yarisamaz...bir yere kadar....alinmis her zaman alinmistir...bak eski evim 450 bin tl ediyordu. Yikildi..sene 2015 de yeni bina oluverdi...degeri ikiye katlandi...zararmi ettik)).....2014 de dukkani aldik 150 bine...bugun 330 bin...ustelik kiracisizda kalmadan...zararmi ettik??...demekki dogru zamanda dogru bolgede yatirim....bir ara eski binalardan ev alma modasi vardi...cok firsat cikti...parada vardi almadik...simdi o eski binalardan ev alanlar karda....eski ev yikilip degerini ikiye katladi...artik o isler bitti tabi...2-3 yil oncesinde kaldi...her betona para verilmez elbet...para edebilecek yerlerde kar varsa faiz yada dolar diye tutturmayacaksin....belli bir yatirim hedefin olmali....yoksa para birikir ama ruhunu olusturamaz...

Chucky.............yeşil

Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar stopaj indirimi uzatılmazsa Kasım sonu bitiyor,Kasımın in 5 inde 32 günlük vadeliye yatırsak Aralık 7 de vade doluyor. Bu durumda stopaj kesintisi %5 mi olur yoksa %15 mi. yani başlangıç tarihimi yoksa bitiş tarihimi baz alınıp vergilendirilir.
    Bankaya cukka koymak ve faiz isi kolay istir...once bir sakinleş..relax...gevse...heyecan yapma...bu kadar karisik degil bu isler.

5. 1 yıl vadeli bağlayıp kilit TLde kalmak isteyen arkadaşlar 01/01/2018 kur 3,78 daha yıl bitmedi 7,20ler görüldü.
    ?

Alıntı Originally Posted by berfu Yazıyı Oku
    Döviz sözleşmelerinin TL ile yapılma zorunluluğu, İhracatçıların ülkeye dövizi getirme zorunluluğu ve normal vatandaşın dolarla ne işi var söylemleri... Olmaz, yapılamaz diyemiyorum... Yaparsa hiç bir sektör ayakta kalmaz... Lakin söylemler korkutucu... Böyle şeylerin lafının bile edilmesi yanlış...

90larda araba fiyatına ev alınırmış... Doğru mu bilmiyorum öyle diyorlar... Bakalım nereye varacak??
    Eskiden emekliler ikramiyeleri ile ev alabiliyordu, insanlar kredi ile falan almiyorlardi evi.

Varsa paran aliyordun. Ben o kadar eskiyi hatirlamiyorum ama biz evimizi 2008 senesinde 24 milyar TL ye almistik.

Alim gucu yuksekti o zamanlar.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Olaya oyle bakmamalisin bence. Ing bankta diger bankalar gibidir.

Normalde 100 bin TL mevduat TMSF tarafindan guvence altindadir

Ama banka batsa dahi butun paraniz odenir, bu hep boyle olmustur

Devlet para basar yine oder o parayi.

Cunku bunun psikolojik olarak yaratacagi tahribatin maliyeti bunun kat be katidir.

Ayrica ING Hollanda bankasidir.

Ha eger ne kosulda olursa olsun kendinizi guvene almak istiyorsaniz

ING mevduatinizi belli bir miktar karsiliginda guvence altina aliyor

Internet bankaciligindan gorebilirsiniz
    ya da musteri temsilcisini arayin.
    Sayın Alenichev,

ING TMSF 100.000 TL üstü kısmı için ne gibi güvenceler sunuyor. İnternet bankacılığı linkini paylaşır mısınız. Ben bulamadım.

8. sn chucky.. dün bir soru sordum hala cevap vermedin. seni beklemek zorunda mıyım?... bu kadar bekletmeye hakkın var mı?....... dermişim de mi bir arkadaşımız gibi

şaka bi yana sorum arada kaynadı mı yoksa o taraklarda bezin yok mu artık merak ettim sevgili chucky. soru, bir zamanlar senin uzmanlık alanın olan opsiyon hk da idi.

Sayfa 194/1030 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •