Sayfa 544/1032 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Şimdi de sürekli sosyal medyada bu haberler çıkmaya başladı ya hayırlısı.

Hayırlı mı olur hayırsız mı onu da bilmiyorum tabii.
    Tesekkurler link icin.

Bu "manipulasyon" oluyor onu da belirtelim. Bunlar ulkemizin degerli varliklari. Katar'a Filistin'e satilma ihtimalleri yoktur. Devlet buyuk ortak olarak kalacaktir.

Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    Shopladin mi bizim icin %43.16'yi

Credit 15 milyon lot falan artidaydi. Su geri alim gerceklesmeyince vermeye basladi hepsini.

4.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Şimdi de sürekli sosyal medyada bu haberler çıkmaya başladı ya hayırlısı.

Hayırlı mı olur hayırsız mı onu da bilmiyorum tabii.
    asıl haber bu bence...

https://eksisozluk.com/ataturkun-is-...7757?a=popular

bu haber ile iş bankası öncülüğünde bankalar çakılabilir

ATATÜRK'ÜN İŞ BANKASI HİSSESİ HAZİNEYE GEÇMELİ
    “(CHP’nin bir TV kanalını satın aldığı iddiası) Bir TV kanalı açmış açmamış çok önemli değil. Partili birinin televizyonu da olabilir. Bunlar önemli değil. Ama daha önemli bir suç var. Siyasi partiler banka kurabilir mi? Hayır, kuramaz. Ama şu anda CHP, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü suistimal ederek, onun Cebi Hümayunundan dediğim, İş Bankası hisselerinin yüzde 28’inin sahibi durumunda. Oradan para alamıyor ama yönetim kurulunda dört üyesi var. Bu dört üye ne iş yapar? Buna bir bakılması lazım. Ben diyorum, bir defa Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu tür bir varlığı herhangi bir siyasi partinin etiketi altına giremez. Girse girse Hazine’ye girer. Öyle mi? Vakıfbank’ta da Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün ciddi bir hissesi var. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün bu hissesini genel müdürlüğe aktarmak için gerekli talimatı verdik. Oradan gelecek gelir vakıf yatırımlarında kullanılsın. Zaten haram. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün haramla ne alakası olur? Olmaması lazım. Bunu Vakıf Katılım’a veya genel müdürlüğe vermesi lazım ki Vakıflar Genel Müdürlüğü bütün eserlerinde bu harcamaları yapsın. Bu çok çok ciddi bir imkan.”

Bir 20 sene icerisinde bu ulke Afganistan veya Suudi Arabistan'dan farkli olmayacak. Bu virus boyle birsey.

Is arkadasim "Ne guzel first-lady'niz var" demisti. Sesimi cikarmadim onun Arab'in Kralice Rania'si olduguna, yanindakinin bizim olduguna

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Son durum.

7 lehe, 2 aleyhe, 2 cekimser.

Uzatmaya gerek yok, aleyhte taraf crowdsourcing yapmazsa sonuc degismez. Kaybettik, forumun gorusune saygi duyacagiz, yetkisiz de yazmaya devam edecek.
    Admin bizim oy gecersiz mi sayildi nooldu ya?? Yannis mi bastik muhuru??

Hayir sonuc degiseceginden degil de durusumuz belli olsun bari

Sayfa 544/1032 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •