Sayfa 440/1013 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Eurobond olabilir, 6 ayda bir odemeli yillik %6 getirisi var su aralarda, o kadar buyuk para icin mevduat faizi yazik zaten.. (stopaj yok)

6 ayda bir 30 bin usd alirsiniz (kupon odemeleri) aylik 5 bin usd olur (en az 2X daha iyi brut faize gore bile)

Ben bir ISYAT'i incelesin derim.

Aylik 5.000 USD bugunku kurla 18.350 TL. yapar.

ISYAT'ta ise aylik getiri 46.000 TL. elde eder.

Hem ISYAT fonu, kisiden daha iyi yonetir. Kisinin TL'mi USD'mi ikilemini cozer.

Kisisel dusuncemdir.

DeliKAN benden daha iyi bilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku

Kisisel dusuncemdir.

DeliKAN benden daha iyi bilir.
    "Horoza sormuşlar, tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan diye.. Horoz ben bilmem ... ......." demiş..

DeliKAN daha iyi bilir diyorsunuz ya sn HISIM.

Ben bilmem... ......

3.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    "Horoza sormuşlar, tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan diye.. Horoz ben bilmem ... ......." demiş..

DeliKAN daha iyi bilir diyorsunuz ya sn HISIM.

Ben bilmem... ......
    Iki evladimi okuttum diye anlattiginiz o yaziniz nedeniyle dedim Sn.Delikan.

Son 10 seneyi en iyi bilen siz olmalsiniz diye dusundum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Iki evladimi okuttum diye anlattiginiz o yaziniz nedeniyle dedim Sn.Delikan.

Son 10 seneyi en iyi bilen siz olmalsiniz diye dusundum.
    Anladım, anladım..

Bir espirivari gerçeği yazdım sadece..

Hani diyorlar ya AYI piyasası, BOĞA piyasası..

Yani piyasada ayılar ve boğalar var demek ki..

Bana kalırsa piyasada ayılar kadar, boğalar kadar da, çakallar, tilkiler, tavşanlar, devekuşları, tavuklar da var...

Haa... Bir de horozlar var..

Herkes kendi işini yapıyor..

Bende kendi işimi..

Not: Bu aleme örnek olarak da.. bir düşünün bakalım..., ölmekte olan bir tahtaya hücum edenler hangileridir.. ? Haberleri süsleyip püsleyip piyasalara servis edenler hangileridir..? Piyasada olup bitenleri görmemezlikten gelenler kimlerdir.. gibi gibi...

Dolar çökmesi mümkün değil. Boş hayaller.. En fazla olacağı 3.40 3,80 aralığında 3-4 yıl boyunca debelenmesidir. Keşke bunun bu şekilde olacağını bilsekte parayı kırsak.

6.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bende arasira dolara sadece TL bazinda bakmayin global olcekte takib edin diye yaziyorum.
    Dolar cokermi cokmezmi bilemem Ama Global pariteler karsisinda USD nin 10 yillik yukselis trendinin bittigini yada bitmeye yakin bir evrede oldugunu dusunuyorum......

Gecirdigimiz kotu olaylar ve pompalanan karamsar senaryolar etkisiyle halk oldukca dolarize olmus durumda ve cogu dolarda daha buyuk bir yukselis beklentisi icinde bekliyor.....

Bu hukumetin en hassas oldugu nokta mali disiplindir. Mali disiplin Kamu maliyesinin can simidir.
    Turkiye yasadigi bunca olaylar ve reel sektorun bunca sikintilarina ragmen hala buyuk bir kriz yasamdiysa bunun nedeni guclu kamu maliyesinin durumudur.

Hukumetin baltayi tasa vuracagini sanmiyorum.
    böyle diye diye 4 senede TL taşıyan KY'i soydunuz,utanmıyormusunuz !

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Not: Bu aleme örnek olarak da.. bir düşünün bakalım..., ölmekte olan bir tahtaya hücum edenler hangileridir.. ? Haberleri süsleyip püsleyip piyasalara servis edenler hangileridir..? Piyasada olup bitenleri görmemezlikten gelenler kimlerdir.. gibi gibi...
    Yani sizin anlayacağınız.. Ekonomi ve para piyasaları bir alem'dir..

Bizler de bunun içindeyizdir..

8.  Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Dolar çökmesi mümkün değil. Boş hayaller.. En fazla olacağı 3.40 3,80 aralığında 3-4 yıl boyunca debelenmesidir. Keşke bunun bu şekilde olacağını bilsekte parayı kırsak.
    TR öyle bir halde ki dolar 6 ay bile band içinde kalamaz oldu, 4 sene sonra 8 TL yi bulmazsa öp başına koy.

Sayfa 440/1013 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •