Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
Dolara yatirim yapilmaz, tasarruf korunur, siz burda kazandiginizi sonucra urunleri pahali alarak heba edeceksiniz, mutlu rahat olmanizi anliorum da dolar surekli artsin diyenin sorunlari vardir. Cocuklarini ve memleketi dusunmuyordur. Siyasilere kizginliktan oluyor bunlar belli ama sevmediginiz insanlar yuzunden memlketi terk edemezsiniz, insanlar gelip gecici bizim cocuklarimiz yasicak bu memlkette. Son 15 sene, herkesin sapkasini onune koyup ben ne hata yaptim, insan ayirt ettim, hakkini hice saydim, da memlket bu hale geldi diye dusunup hatalari tekrar etmeme zamani olarak degerlendirilmeli, yoksa daha kotu gunler bekler bizi.

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para kazandıran herşey yatırımdır.Serbest kambiyo rejımınde dolar alıp satmak kesinlikle başka türlü anlamlar yüklenebilecek bir şey değildir.Bu forumun seviyesi çok yüksek herkes herşeyin farkında.Bu ekonomik duruma bizi bu iktidar getirdi,bu halk da bu iktidarın yanlışlarını onayladı.Demek ki halkın yüzde 52 si dolaylı olarak iktidarın icraatlarından sorumlu.Şapka öne konmalı elbet de herhalde bu cümlenin söylenip yazılacağı ve bu tavsiyenin yapılacağı en son yer bu forum.Daha kötü günlere gelince aha yazıyorum daha işin başındayız.Ya ayıptır iktidar ben kesinlikle kanal istanbuldan vazgeçtim yanlıştır bu ortamda yapılamaz demeden yandaşlar ve akp li arkadaşlar terste kalmamak için açık açık kanal istanbula bile karşı çıkamıyor.Bu zihniyetlere karşıyız biz.O yüzden dolar altın falan yatırımdır hem de bu ara en akıllıca yatırımdır,siz onu bırakın da dolar artar mı ne diyorsunuz onu yazın.Ha bir de kanal istanbul işine ne diyorsunuz,katar uçağı hediye etmese biz uçak almayı düşünüyormuşuz bu zamanlarda 500 milyon dolarlık uçak alacakmışız reise, ne diyorsunuz bu konulara.