Sayfa 297/1030 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. ben berat albayragı merak ediyorum yeni ekonomik model acıklmasındaki gibi yapısal reformlar peki ney bu yapısal reformlar lafını 80 kere tekrarlayıp ney oldugunu acıklamazsa gerisini bosverin

2. BETON İÇİN HER ŞEY FEDA...
    250 bine TC vatandaşlığı...
    Mevsim sonu vatandaşlık satışları. BÜYÜK İNDİRİM.....
    Dün yediğin beton kaynaklı hurmalar neler yaptırıyor insana...
    İstanbul, Ankara, İzmir,Antalya artık tüm Asya, Afrikadan (kendi ülkesinde arananlarla) gelenlerle dolar.
    Paris, Londra gibi oluruz.
    Uyuşturucu, mafya tavan yapar.
    Her ırk, her millet, her kültür.
    İsimde "Türkiye Birleşik Devletleri" mi ya da Sultanlığı mı olur acep...
    Buna ite uğursuza, hırsıza, katile, DEVLETİ DOLANDIRANLARA "kader mahkumu" sıfatı ile af için mesai harcayan "milliyetçi" lerin destek olması ne garip...
    Belki de süreç sonunda onlar da ALDATILDIK diyecekler...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Talep Toplamaya Baz Teşkil Eden Bileşik %25,8197 , Basit %23,9030* Vade 126 gün, banka: vakıfbank
    bANKANIN arz bilgilerinde bu yazıyor.. banka yetkilisinin bana söylediği oran ise 25,4 idi.
    Amacım al-sat değil.. ihtiyacım olmadığı sürece vade sonuna kadar bekleyeceğim.
    dediğiniz gibi...yarınki durumu görüp hareket etmeyi düşünüyordum aslında.. ama çarşıya gidince bankaya bir uğrayayım dedim.asıl amaç vadeliden iyi bir oran kapmaktı ama bankacı 100 binin üstü para olmadığı sürece iyi bir oran alabilmemin zor olduğunu söyleyip bu bonoyu önerdi. Bu alımlara internetten de başvurulabiliyor sanırım.. bu alımı internet şubesinden iptal edebilirsem iptal etmeyi ben iyi bir düşüneyim..bugün son gün.. Bu işlere daha yeni başladım da...ben satma işinin de garanti gibi olduğunu düşünüyordum..satmak bahsettiğiniz kadar zor olabiliyor mu... internet şubesinde portföye girdiğimde bonomun karşısında bankanın o bonoyu kaç tl ve hangi orandan satın alabileceği çıktığından hemen satabilirim diye düşünmüştüm...
    İleriki bono arzlarına kendim internet şubesinden başvursam..oluşacak faiz oranını yaklaşık olarak kestirebilmem mümkün olabilir mi yukarıda bankanın açıklamasında 25,8 23.9 oranları verilmiş..ileriki arzlarda da bu oran verilir herhalde..bu oranları baz alarak oluşacak oranda tahminde bulunabilir miyim... BENİ BU KONULARDA BİRAZ DAHA AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.
    bu vadeye bu oran bence çok düşük ben olsam almazdım ,bankaların hoşgeldin kampanyalarını değerlendirin veya bankalardan oran alın mutlaka bu orandan daha iyisini teklif eden banka bulursunuz.Şu sıralar hazine ihalelerine girmeyi DÜŞÜNMEYİN ayrıca nominal 100.000 tl lik alım yapmazsanız küçük pazarda satış yapmanız gerekir ki küçük pazar da oran teklif aralıkları daha açık olabiliyor satmakta zorlanırsınız.Bankanın sizden alırım dediği oran da ciddi farklar olur elniz satmaya gitmez zararınız alım-satım komisyonundan fazla olur.

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    BETON İÇİN HER ŞEY FEDA...
    250 bine TC vatandaşlığı...
    Mevsim sonu vatandaşlık satışları. BÜYÜK İNDİRİM.....
    Dün yediğin beton kaynaklı hurmalar neler yaptırıyor insana...
    İstanbul, Ankara, İzmir,Antalya artık tüm Asya, Afrikadan (kendi ülkesinde arananlarla) gelenlerle dolar.
    Paris, Londra gibi oluruz.
    Uyuşturucu, mafya tavan yapar.
    Her ırk, her millet, her kültür.
    İsimde "Türkiye Birleşik Devletleri" mi ya da Sultanlığı mı olur acep...
    Buna ite uğursuza, hırsıza, katile, DEVLETİ DOLANDIRANLARA "kader mahkumu" sıfatı ile af için mesai harcayan "milliyetçi" lerin destek olması ne garip...
    Belki de süreç sonunda onlar da ALDATILDIK diyecekler...
    Vatandaşlık Konusunda Suriyeliler Bedavaya Oluyor 250k Neki
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

5. piyasanın ovp den bekledigi minumum 30-40 milyar tl kamu harcamalarında kesinti gelirse ne ala gelmezse pekiaala

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Icinden ne cikacagini bilmiyoruz. Benim tahminim dusus olmayacagi hatta yukselecegi yonunde ama saglam doneyle gelirlerse destek tanimaz sel olur akar. Ytd

Bu dediginiz olursa ust destegi kirip 7.20 lere gelir ki bunu merkez bankasi hesaba katmistir ve ona gore onlem alirlar diye dusunuyorum.ytd
    6.26'lara kadar geriledi.
    Elimde para kalmadı en son 6.35'lerden aldım.
    İki seçenek var, 6'nın altına ineceğini asla düşünmüyorum. İlki duyum alındı önceden büyük babalar çıkıyorlar dolardan.
    2. seçenek de duyum alındı spekler oynuyor açıklanmadan alttan toplarlar dolarları yarının keyfini sürerler.
    Biz bilemiyoruz tabi ki. Tahminim 6.50-6.60 bandıdır hala, inşaat durmasın diye seferberlik ilan edildi.
    OVP o nedenle pek iyi beklenti oluşturmuyor bende.

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Vatandaşlık Konusunda Suriyeliler Bedavaya Oluyor 250k Neki
    Arap ve müslüman olursa neden para ödesin ki.
    Sonuçta hedef "milliyetçiliği ayaklar altında ezip" İslam altında bütünleşmek değil miydi?
    Aklımda öyle kalmış.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Talep Toplamaya Baz Teşkil Eden Bileşik %25,8197 , Basit %23,9030* Vade 126 gün, banka: vakıfbank
    bANKANIN arz bilgilerinde bu yazıyor.. banka yetkilisinin bana söylediği oran ise 25,4 idi.
    Amacım al-sat değil.. ihtiyacım olmadığı sürece vade sonuna kadar bekleyeceğim.
    dediğiniz gibi...yarınki durumu görüp hareket etmeyi düşünüyordum aslında.. ama çarşıya gidince bankaya bir uğrayayım dedim.asıl amaç vadeliden iyi bir oran kapmaktı ama bankacı 100 binin üstü para olmadığı sürece iyi bir oran alabilmemin zor olduğunu söyleyip bu bonoyu önerdi. Bu alımlara internetten de başvurulabiliyor sanırım.. bu alımı internet şubesinden iptal edebilirsem iptal etmeyi ben iyi bir düşüneyim..bugün son gün.. Bu işlere daha yeni başladım da...ben satma işinin de garanti gibi olduğunu düşünüyordum..satmak bahsettiğiniz kadar zor olabiliyor mu... internet şubesinde portföye girdiğimde bonomun karşısında bankanın o bonoyu kaç tl ve hangi orandan satın alabileceği çıktığından hemen satabilirim diye düşünmüştüm...
    İleriki bono arzlarına kendim internet şubesinden başvursam..oluşacak faiz oranını yaklaşık olarak kestirebilmem mümkün olabilir mi yukarıda bankanın açıklamasında 25,8 23.9 oranları verilmiş..ileriki arzlarda da bu oran verilir herhalde..bu oranları baz alarak oluşacak oranda tahminde bulunabilir miyim... BENİ BU KONULARDA BİRAZ DAHA AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.
    Sekerbank bonosu var%30 120 günlük .. bu oranla parani çöpe atarsin . günlükler bile %25 ken bonu alinmaz.

Sayfa 297/1030 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •