ben berat albayragý merak ediyorum yeni ekonomik model acýklmasýndaki gibi yapýsal reformlar peki ney bu yapýsal reformlar lafýný 80 kere tekrarlayýp ney oldugunu acýklamazsa gerisini bosverin![]()
ben berat albayragý merak ediyorum yeni ekonomik model acýklmasýndaki gibi yapýsal reformlar peki ney bu yapýsal reformlar lafýný 80 kere tekrarlayýp ney oldugunu acýklamazsa gerisini bosverin![]()
BETON ÝÇÝN HER ÞEY FEDA...
250 bine TC vatandaþlýðý...
Mevsim sonu vatandaþlýk satýþlarý. BÜYÜK ÝNDÝRÝM.....
Dün yediðin beton kaynaklý hurmalar neler yaptýrýyor insana...
Ýstanbul, Ankara, Ýzmir,Antalya artýk tüm Asya, Afrikadan (kendi ülkesinde arananlarla) gelenlerle dolar.
Paris, Londra gibi oluruz.
Uyuþturucu, mafya tavan yapar.
Her ýrk, her millet, her kültür.
Ýsimde "Türkiye Birleþik Devletleri" mi ya da Sultanlýðý mý olur acep...
Buna ite uðursuza, hýrsýza, katile, DEVLETÝ DOLANDIRANLARA "kader mahkumu" sýfatý ile af için mesai harcayan "milliyetçi" lerin destek olmasý ne garip...
Belki de süreç sonunda onlar da ALDATILDIK diyecekler...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
bu vadeye bu oran bence çok düþük ben olsam almazdým ,bankalarýn hoþgeldin kampanyalarýný deðerlendirin veya bankalardan oran alýn mutlaka bu orandan daha iyisini teklif eden banka bulursunuz.Þu sýralar hazine ihalelerine girmeyi DÜÞÜNMEYÝN ayrýca nominal 100.000 tl lik alým yapmazsanýz küçük pazarda satýþ yapmanýz gerekir ki küçük pazar da oran teklif aralýklarý daha açýk olabiliyor satmakta zorlanýrsýnýz.Bankanýn sizden alýrým dediði oran da ciddi farklar olur elniz satmaya gitmez zararýnýz alým-satým komisyonundan fazla olur.
piyasanýn ovp den bekledigi minumum 30-40 milyar tl kamu harcamalarýnda kesinti gelirse ne ala gelmezse pekiaala![]()
6.26'lara kadar geriledi.
Elimde para kalmadý en son 6.35'lerden aldým.
Ýki seçenek var, 6'nýn altýna ineceðini asla düþünmüyorum. Ýlki duyum alýndý önceden büyük babalar çýkýyorlar dolardan.
2. seçenek de duyum alýndý spekler oynuyor açýklanmadan alttan toplarlar dolarlarý yarýnýn keyfini sürerler.
Biz bilemiyoruz tabi ki. Tahminim 6.50-6.60 bandýdýr hala, inþaat durmasýn diye seferberlik ilan edildi.
OVP o nedenle pek iyi beklenti oluþturmuyor bende.
Yer Ýmleri