Sayfa 298/1030 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    ben berat albayragı merak ediyorum yeni ekonomik model acıklmasındaki gibi yapısal reformlar peki ney bu yapısal reformlar lafını 80 kere tekrarlayıp ney oldugunu acıklamazsa gerisini bosverin
    Yapisal reformlar, sari renkte, uzaktan daireye benzer ama yakinlastikca koseleri belli olur. Degisik bir form yani.
    O kadar acik ve net olsaydi ve herkes anlasaydi bakan koltugunda sen ben herhangi biri otururdu. Karmasik birsey yani.

2.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Burgan dijital müşteriye 1 günlük vadede 24.5 veriyor , tabloya eklenebilir .
    Bu iyiymis eklendi tabloya

Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    İng günlük %25 değil oranı % 23 imiş. +2 ekstra olduğunu bugün bankada farkettim. 750 tl fatura ödemesi (750 tl kimlere su elektrik telefon faturası geliyor merak ediyorum) yada vadesiz hesaptan 750 tl aylık harcama yapıldıktan sonra geçerli imiş. her ay...

% 25 değil yani.
    Evet ayin elemani olmak lazim +2 almak icin. Tabloda da 23 (+2) seklinde yazdim.

https://mevduatlar.com/

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    bu vadeye bu oran bence çok düşük ben olsam almazdım ,bankaların hoşgeldin kampanyalarını değerlendirin veya bankalardan oran alın mutlaka bu orandan daha iyisini teklif eden banka bulursunuz.Şu sıralar hazine ihalelerine girmeyi DÜŞÜNMEYİN ayrıca nominal 100.000 tl lik alım yapmazsanız küçük pazarda satış yapmanız gerekir ki küçük pazar da oran teklif aralıkları daha açık olabiliyor satmakta zorlanırsınız.Bankanın sizden alırım dediği oran da ciddi farklar olur elniz satmaya gitmez zararınız alım-satım komisyonundan fazla olur.
    Teşekkür ederim. Sağ olun.

4.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    ben berat albayragı merak ediyorum yeni ekonomik model acıklmasındaki gibi yapısal reformlar peki ney bu yapısal reformlar lafını 80 kere tekrarlayıp ney oldugunu acıklamazsa gerisini bosverin
    Yukarda allah var berat albayraka yapılan klip mükemmeldi.bu fasulye 7.5 lira.hem kaynasın hem oynasın. izlediğimde gözlerimden yaş gelmişti.

5.  Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    Bu iyiymis eklendi tabloya

Evet ayin elemani olmak lazim +2 almak icin. Tabloda da 23 (+2) seklinde yazdim.

https://mevduatlar.com/
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Sekerbank bonosu var%30 120 günlük .. bu oranla parani çöpe atarsin . günlükler bile %25 ken bonu alinmaz.
    Haklısınız... Sağ olun... Bu işlerin takibi ve Yeni bankalardan hesap açıp işlemi oradan yapma konusunda daha aktif olmam gerek anladığım... Yanlız anlamadığım bu bono fiyatlarının her bankada aşağı yukarı aynı olması gerekmez mi...vakıfbankın satışa açık bonolarında en yüksek faiz 23 falan...

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Sn NewsTR , burgan dijital müşteri kısmında pasif bakiye kısmı silinmesi gerekiyor gibi .

8.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Haklısınız... Sağ olun... Bu işlerin takibi ve Yeni bankalardan hesap açıp işlemi oradan yapma konusunda daha aktif olmam gerek anladığım... Yanlız anlamadığım bu bono fiyatlarının her bankada aşağı yukarı aynı olması gerekmez mi...vakıfbankın satışa açık bonolarında en yüksek faiz 23 falan...
    ICBC mevcut ise bulunduğunuz yerde hesap açabilirsiniz. Para büyüklüğüne bakmaksızın hoşgeldin %27 veriyor Çin'li banka. Dünya'nın en büyük bankası. Diğer alternatifler de forumdaki tablolarda mevcut. En kötü en-paradan falan hesap açın 32 günlüğüne paranızı 22.5'le bağlayın. ING günlük %23 veriyor. TEB marifetli hesap da ona yakın bir mevla veriyor. %25 bonunun mevduat karşılığı artık daha düşük.

Sayfa 298/1030 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •