Arama sonucu : 180 madde; 1 - 8 arası.

Konu: 2018 krizi için YASTIK ALTI ne tutulmalı ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Özelden yazmaya gerek YOk dostum, sıfır km araçlarda otv indirimi yapılacak dedikodusu var evet doğru iste bu spekülasyon!!! Boyle olacağı zaten biliniyordu, amaç 2016 model araçların stoklarının eritilmesi için ötv zammı gelecek dedikodusu yayıldı 2016 ekim kasım gibi ve herkes araç aldi ve geçici olaraktan otv yükseltildi ve stoklar eridi!!!
    Ama buseferde 2017 araçlar satılmıyor!! Cozum otv indirimi, inmezse ne mi olur krizin ağbabasi olur, mayıs Haziran'a kalmadan ben bekliyorum şahsen,
    Devletim işini bilir Hamd olsun, otomotiv sektörü takip edilebilir!!!
    Fikir alışverişidir ytd değildir

2. :) iyi iyi %45 ÖTV sıfır olsa 2008 krizi gibi süper olur

şekilde ki GRAFİK te anlatılmak istenen nedir?

#1 : TEPE noktalarındaki Haftalık SERT hareketler nasıl olur
    #2 : Şişen balonun daha da şişmesi
    #3 : Tepe noktalarında daima SERT yukarı kandırma hareketleri olur
    #4 : Hepsi
    #5 : HİÇbiri

## iiyi iyi insin bakalım Vergi sıfır araç alacam 3'te 2'si verdiğim miktarın ne diye satıcıya çatmıştım##
     Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Özelden yazmaya gerek YOk dostum, sıfır km araçlarda otv indirimi yapılacak dedikodusu var evet doğru iste bu spekülasyon!!! Boyle olacağı zaten biliniyordu, amaç 2016 model araçların stoklarının eritilmesi için ötv zammı gelecek dedikodusu yayıldı 2016 ekim kasım gibi ve herkes araç aldi ve geçici olaraktan otv yükseltildi ve stoklar eridi!!!
    Ama buseferde 2017 araçlar satılmıyor!! Cozum otv indirimi, inmezse ne mi olur krizin ağbabasi olur, mayıs Haziran'a kalmadan ben bekliyorum şahsen,
    Devletim işini bilir Hamd olsun, otomotiv sektörü takip edilebilir!!!
    Fikir alışverişidir ytd değildir

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •