KUZU nedir?
evet burada þöylede birþey düþünebiliriz ? neden böyle düþünüyorum neden bu düþüncelerimi böyle yazýyorum ne amacým var?
veya ayný þekilde her bir hissenin sayfasýnda birileri neden þöyle iyi böyle kopacak böyle kaçacak diye yazar.
2008 bana çok iyi bir ders verdi aslýnda geleceði görebilmek için Geçmiþe bakacaksýnýz,bir atasözü vardý hayvan her zaman karpuz yemez diye
birileride bizleri geçmiþe bakýp deðil ondan önceki geçmiþe göre hareket etmememizi istiyor yani þuan bizler dip dip bekliyorken aslýnda amaçlarý yavaþça yükselte alþalta düþürmek olabilir.
KANIT : logaritmik olarak DOLAR ile XU100 grafiði
KANITIM: dolar ve Xu100 normal grafik
bu grafikler TL bazlý unutmadan yazayým!
þimdi ben þunu söylemek istiyorum biz küçükler son 2 haftadýr SATTIK MI satmadýk mý? hangisi daha aðýr basýyor sizin mantýðýnýzda?
ben sattýðýmýzý düþünüyorum ve hemen piyasayý çektiler ancak kýrdýklarý direnci geçirtmiyorlar,
peki satmadýðýmýzý varsayalým:
#1 : o halde neden böyle bir 3 günlük bir ralli yaþandý
yoksa bizlere para kazandýrmak mý istiyorlar??
#2 : bize para kazandýrdýlar diyelim þuan ekstra mal alablirmiydik?
ben mantýk kurarak diyorum ki biz küçükler geçen hafta sattýk þuan ise birileri bize GEL_GEL_GEL yapýyor,ve kafamýza kafamýza vuracaklar
ister EVET ister HAYIR çýksýn sonuçta grafikler Hiç Yalan söylemez ,diyelim ki ben burada birilerine yarayacak iþler yapýyorum kime yarar þuan benim yazdýklarým?
ve yazdýklarým kimleri sinir eder?
#: sprekleri ve para babalarýný mý?
# : yoksa küçük yatýrýmcýyý mý?
kimse bizlere bedava para kazandýrmaz kazandýrmak istemez
bir laf vardýr youtube da ahmet diye bir hayat koçundan öðrendiðim
"BEDAVA PEYNÝR FARE KAPANINDA OLUR" diye
þuan biz o bedava peynir için koþuyor muyuz?
Yer Ýmleri