Artan

16.500,00 10 18:10
44,90 10 18:10
200,20 10 18:10
36,30 10 18:10
16,19 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

234,90 -10 18:10
2,79 -10 18:10
16,12 -9.99 18:10
47,48 -9.99 18:10
30,64 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.318.184.416,75 18:10
6.424.232.256,00 18:10
6.369.021.308,68 18:10
5.808.699.523,46 18:10
5.694.756.427,93 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7999 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hım 4 osmanlı padişahının yapamadığı proje bize nasip olacak inşallah.Hadi bakalım bir gayret,biz büyük ülkeyiz azbişi dişimizi sıkarsak yaparız.Ben yüzde 52 den eminim onlar diş ne kelime heryerlerini sıkarlar da ben bu münafık muhaliflere güvenmiyorum.Hemen yaygaraya başlarlar yok zihnisinir projesi yok şu yok bu,arkadaş biz bu muhalefetle bir halt olamayız.Al işte mis gibi kanal, püfür püfür de eser, kanalizasyon mu yapalım dedik ,kanal istanbul dedik ,kokmaz etmez,ama yok yok biz adam olmayız )))))))))
    Osmanlı Sakarya nehri vasıtasıyla körfeze çıkan bir kanal tasarlamıştı.Öyle İstanbul'un ortasını cart diye doğrayacak bir proje değildi.Batı'da şehirlerin yükünü azaltmak için yatay yerleşim tercih edilmiş,banliyöler kurulmuş.Biz herşeyi üstüste bindirmeyi seviyoruz.İstanbul'un yükü başka yerlere dağılsa daha faydalı olabilir.Komplo teorilerini seviyorsunuz,ne tesadüftür ki illüminaticiler 100 yıl önce bu dikey yerleşimin kendileri açısından faydalarını anlatmış

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Osmanlı Sakarya nehri vasıtasıyla körfeze çıkan bir kanal tasarlamıştı.Öyle İstanbul'un ortasını cart diye doğrayacak bir proje değildi.Batı'da şehirlerin yükünü azaltmak için yatay yerleşim tercih edilmiş,banliyöler kurulmuş.Biz herşeyi üstüste bindirmeyi seviyoruz.İstanbul'un yükü başka yerlere dağılsa daha faydalı olabilir.Komplo teorilerini seviyorsunuz,ne tesadüftür ki illüminaticiler 100 yıl önce bu dikey yerleşimin kendileri açısından faydalarını anlatmış
    Yani hala istanbul ve çevresine nüfus mu gelsin, istanbul daha da büyüsün mü.Ha büyümeyecekse istanbuldan çevreye banliyölere gidecek insanların evleri boş mu kalacak.Yok valla benim hayal edebileceğim en büyük ve gizemli komplo teorisinde bile bu kanal yer bulamaz.Mantığını çözemem.Belki ezoterik bir anlamı vardır ,ben bilmiyorumdur,gene de bir rezerv bırakalım tabi.Komplo toerilerine inanan insan hep şüpheci olacak,hep bir acaba düşünecek ))))Kimbilir belki de kanal istanbulun da bir anlamı vardır.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yani hala istanbul ve çevresine nüfus mu gelsin, istanbul daha da büyüsün mü.Ha büyümeyecekse istanbuldan çevreye banliyölere gidecek insanların evleri boş mu kalacak.Yok valla benim hayal edebileceğim en büyük ve gizemli komplo teorisinde bile bu kanal yer bulamaz.Mantığını çözemem.Belki ezoterik bir anlamı vardır ,ben bilmiyorumdur,gene de bir rezerv bırakalım tabi.Komplo toerilerine inanan insan hep şüpheci olacak,hep bir acaba düşünecek ))))Kimbilir belki de kanal istanbulun da bir anlamı vardır.
    Asıl kanal şimdiki yerine yapılırsa nüfus daha da artar demek istedim.Uzağa yapılsa bir bölüm nüfus o tarafa kayar.Nüfus kaysa da İstanbul boş kalmaz 1968 nüfusu 3 milyondan az şehir bir insan ömründen daha kısa sürede 6-7 katına çıkmış,insafsızlık bu.
    Dikey yerleşmenin mantığı da,işe gidip gelmek için harcadığın enerji ve zamandan dolayı insanların eşine,çocuğuna,komşusuna zaman ayırmamalarına dayanıyor.Yani eşinle fazla muhatap olma,bekar yaşa veya boşan ki, iki kişi 2 ayrı evde yaşasın 2 ayrı buzdolabı alsın, çocuğunu sen yetiştime ki eğitimi medya,kurslar vs vasıtasıyla başkaları tarafından istenildiği gibi verilsin, komşunla görüşme ki 4. Murat kanunundaki gibi 3 kişi yan yana gelmesin vs vs. şeklinde bir komplo teorisi.Komplo tarafı 100 yıl önce öngörülmüş olması.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •