Sayfa 358/1030 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Veren varsa bahsedilen yüzde 30 mevduat ben reelde milyona şu an kadar 26 üstü görmedim yatırayım bankaya ben 12 taksitte ödemeye razıyım.. Senede temiz 300 lira yapar..
    Ne kadar kredi almayı düşünüyorsunuz

2. Gittiğim her bankada bu forumda konuşulan rakamları söylüyorum açıyorum gösteriyorum fiba odea Anadolu ing dörtlüsü bilhassa kesinlikle böyle oranlar yok diyor.. BU aralar ICBC atağa kalkabilir çok telefon alıyorum
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ne kadar kredi almayı düşünüyorsunuz
    Ben almıcam spread farkı var demek istemiştim 1 sene boyunca yüzde 3 civarı
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Bu ay bilanço ayı ve faiz artışı, ovp pardon eyp ( el yapımı patlayıcı ) derken 30 oranı bile zor aldınız. Bankalar topladıkları TL. mevduatı 40 lardan kredi olarak vermekte zorlanıyor. bazı bankalar döviz trade ederek parayı katlıyor. Lakin bazıları malum nedenlerden korkuyor. hal böyle olunca topladığı parayı kasasında tutacak değiller. Faizleri düşürerek göze girecek ve gereksiz işlemden kurtulacaklar.

Buralardan bağlamak iyidir. ( en fazla 45 gün ) yatırım tavsiyesi olamaz.
    Sıkıysa düşürsünler, öyle bir çıkış olur ki TL den sonra çok daha fazlasını vermek zorunda kalırlar. 5 yıl-10 yıl vadeli kredileri verdiler, ilave kredi vermeseler de, ort. sı 1-2 ay olan mevduat dönüşlerinde kuzu kuzu faizi verecekler ki kredi geri dönene kadar çarkı çevirebilsinler
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Burgan 250 bine 30 teklif aldim. Pazartesi gunu tasiyacagim. Dijital bankacilik

Duhul
    Sep 2018
    İkamet
    eskişehir
    Gönderi
    7
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Burgan 250 bine 30 teklif aldim. Pazartesi gunu tasiyacagim. Dijital bankacilik
    Bu teklif alma nasıl oluyor dijital bankacılıkta. Burganın sayfasını açınca 24 lü 26 lı rakamlar var 30 lu oran gözükmüyor. miktar artıkça da faiz düşüyor

Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Ben şunu anlayamadım, mesela ziraat bankasından 100k ihtiyaç kredisi alınca 12 ay sonra toplam ödeme 119k oluyor. Ama 100k krediyi %30 dan 12 ay faize yatırsak 129k oluyor. Yani ihtiyaç kredisi çekip faize yatırmak daha mı avantajlı bu durumda.
    12 aylık kredinin ortalama vadesi 6.5 aydır(her ay ödeme yaptığınız için) alacağınız faiz aşağı yukarı %16.25 olur

8. Burganbank, Alternatifbankİnternetden başvuru almaya başladı müşteri olmak isteyenler bakabilir

https://www.burgan.com.tr/mevduat/ba...paign=EMEVDUAT

https://dijital.alternatifbank.com.tr/#!/nedir

Sayfa 358/1030 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •