Sayfa 287/534 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    JAS dostum sen şanslısın Olayları EW'ye yardımcı araç olarak kullanıyorsunuz
    Fed 25'ineymiş hafta sonu çok önemli bir gelişme olmazsa Piyasayı salı günü Fed bozacak anlaşıldığı na göre
    Belki de bozmaz abi . Neden bozacak diyorsun, hemen önyargılı davranıyorsun?

2.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Tospa hocam jas ve sen 84 altını bekliyorsun sanırım. Ben oraya bir daha düşeceğini sanmıyorum şimdilik. Tabiki gelismeler farklı gelişirse Asena dan hızlı dönerim fikrimden
    Nereden dönebileceği hakkında tahminlerim var abi ama tabi gaybı Allah bilir. Fakat o dönüşte vobta çok kötü planlarım var. Malak gibi yatacağım pozda kararlıyım bu kez. 84 binlere gelip oradan 98-99 a tepeceğini adım gibi biliyordum ki defalarca yazdım grafikte gösterdim. Ama kısmet işte tatilde yakalandım haberim bile sonra oldu. Şimdi kaçırmayacağım nereye giderse gitsin o dönüşü yakalayacağım

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Nereden dönebileceği hakkında tahminlerim var abi ama tabi gaybı Allah bilir. Fakat o dönüşte vobta çok kötü planlarım var. Malak gibi yatacağım pozda kararlıyım bu kez. 84 binlere gelip oradan 98-99 a tepeceğini adım gibi biliyordum ki defalarca yazdım grafikte gösterdim. Ama kısmet işte tatilde yakalandım haberim bile sonra oldu. Şimdi kaçırmayacağım nereye giderse gitsin o dönüşü yakalayacağım
    101000 diyordun diye hatırlıyorum. Oralardan bence de biraz dönebilir ama malak gibi pozda yatacak kadar rahat bırakır mı bilemem. 101-104-107-111 gibi rakamlar ben de de var. Endekste ziyade garantiyi çözmeye çalışıyorum ben ve garan için endeksten daha önü açık olarak bir öngörüm var şuan için.

4. Volatilitenin çok artacağı günlere geldik artık. Herkes masaya otururken bunu bilsin.

Örneğin viob masaya 10 lira ile oturuyorsanız 2 ya da 3 liradan fazla poza girenin canı fena yanar. Bunu iyi belleyin arkadaşlar.Ben genelde 1 ya da 2 liradan fazla koymamaya gayret ediyorum. Böyle olunca elin daha rahat oluyor. Psikoloji daha rahat oluyor. Böylelikle sağlıksız hamleler yerine genel olarak karlı işlemler yapıyorsunuz. Siz ne derseniz deyin bu adamlar ellerindeki makinelerle sizin psikolojinizi yenmek için uğraşıyor. Doğru pozda olduğunuzda bile sürekli " acaba" sorusunu aklınıza getirmek için uğraşıyor bu makine. Genelde küçük yatırımcılar " ben sattım, aldı" ya da " ben aldım, düştü" derler. Bunun en büyük nedenleri
    * Borç ile yatırım yapmaları
    * Full pozisyona girmeleri
    * Disiplinsiz davranışlar

Bu konuyu hep birlikte, birbirimize de destek olarak aşmamız gerekiyor arkadaşlar.

Full oynayan birgün MUTLAKA bu masadan kalmak zorunda kalacak buna emin olun.

5.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    101000 diyordun diye hatırlıyorum. Oralardan bence de biraz dönebilir ama malak gibi pozda yatacak kadar rahat bırakır mı bilemem. 101-104-107-111 gibi rakamlar ben de de var. Endekste ziyade garantiyi çözmeye çalışıyorum ben ve garan için endeksten daha önü açık olarak bir öngörüm var şuan için.
    Bu işin sonunda ben çok feci yanıladabilirim abi. Mort olmakta elbette var. Dediğim gibi gaybı sadece ve sadece Allah bilir.

Taaa tepeden çizdiğim plan bugüne kadar tıkır tıkır işledi. Benin projeksiyonum nereye giderse gitsin en az 84-85 binlere tekrar uğraması. Uğrar kıramaz ise dip çalışması kollarım ama yeni tarihi zirve için değil. Bunun altını da çizmek isterim. Böyle bir durumda kabaca nereye geleceği de bellidir. O zaman değerlendiririz.

Öte yandan en az dedim. 76-77 binler ve 66-65 binler en baştan beri beklentim dahilinde. Elbette bunu 84-85 binlerin kırılıp kırılmaması belirleyecek.

Borsa belirli miktarda bir malın sirkülasyonu üzerine kuruludur. Bu sirkülasyon için güven eksikliği ve ekonomik nedenler ile yukarı marj açılamıyorsa aşağı marj açılır. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Hepimiz hakkında hayırlısı.

İŞC

AYLIK
    BEN BEKLİYORUM.
    KIRMIZI DİPTE.DİP YAPMAYA ÇALIŞIYOR.
    AMA
    ÇIKIŞI GÖREYİM ÖNCE

DOLAR

H4

DAX

AYLIK
    O DA KURTARAMADI PAÇAYI DAHA

Sayfa 287/534 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon