Siz 0’na 209 bin verir misinizin cevabý 2. El fiyatýný belirliyor. Daha kötüsü kasko ve trafik sigortasýnada saðlam zam gelir yakýnda
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz 0’na 209 bin verir misinizin cevabý 2. El fiyatýný belirliyor. Daha kötüsü kasko ve trafik sigortasýnada saðlam zam gelir yakýnda
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
Arkadaþlar merhaba. Geçtiðimiz hafta 180 k 34 gün 28 oran ile paramý vadelide deðerlendirdim. Yanlýz %28 bileþik faiz hali. Netteki hesap makinesi ile baktýðýmda basit faiz oraný %24.97 dolayýna geliyor. Bir yerde yanlýþ mý yapýyorum. Günlük %25 ile baðlamýþ gibi olmuyor mu?
2017 ocak da 90 bine aldýðým araç 142 bin olmuþ
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Her bankanýn faiz pazarlama departmaný farklý algý yöntemini kullanýyor. Birisi oraný yüksek tutuyor ama boþta býraktýðý miktar ile aslýnda piyasayý bozmamýþ oluyor. hepsi anlaþmýþlar gibi, sadece farklý yöntemle kafa bulandýrarak müþteri portföyü oluþturuyorlar. Biz de kýzýnca banka deðiþtiririz diye söylüyoruz ama sonuç ayný kapýya çýkýyor.
32 günlüðe 1-2 puan fazla verenler ise kendi risk primini eklemiþ oluyor. Mesela Aktif, dolara gecelik repo ile %5 veriyor. Þimdi bugüne kadar hiçbirinizin incelemediði ve seslendirmediði bir konuyu belirteyim. Normalde son kararname ile dolar stopajý %20 olmadý mý ? Oldu dediðinizi duyuyorum. Ama siz yine de aktif kaç stopaj kesiyor diye bakýn derim. Þeytan ayrýntýda gizlidir.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak algýlanamaz. her birey kendi kararýný verir.
%28 brüt faiz oraný olmalý , bileþik faiz ayrý birþey.
%28 brütün neti %26.6 basit faize denk gelir
Yýlllýk net bileþik faiz ise (32 gün yýlda 11.4 kere çevirirseniz): %30.07 'ye denk gelir.
Elde ettiðiniz getiriyi her zaman bileþik *net* faiz üzerinden hesaplamak en doðrusu , zira cebinize girecek kazanç yýllýk bileþik net faiz getirisidir.
Yýllýk brüt bileþik faiz hesaplamak gerek vergi kanunlarý gerek se cebinize girecek paranýn bir göstergesi olarak deðerlendirmek pek anlamlý deðil.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Aracý olmayanlar acele etmesinler, belediye seçimlerinden sonra týpký konut fiyatlarý gibi, otomobil ve ticari araçlarda sert düþüþler olabilir. Benim komþularýn yarýsýnda çift otomobil var. Son 15 günde uyanýk olanlar birisini sattý. Dolara baðladý. Otopark rahatlýyor.
Bir tane Alman firmasýnýn satýþ müdürlüðünü yapan komþumdan ise þirket aracý geri aldý. Þimdi otobüsle gidiyor. Ýþsiz kalan, geliri düþen önce arabasýný satar. Bu nedenle, dolardan, faizden kazanan da hesaplý gördüðü yerden alýr.
Geçen gün Bloomberg ht de otomotiv sektör temsilcileri ile röportaj vardý. Beklentileri bu kangren olan yaraya ötv indirimleri ile müdahale edilmesi idi.
Zira geliþ fiyatý 45 binin üzerinde ülkeye gelen araçlardan kademeli vergi alýnýyor.( çok emin deðilim) zaten bu beni ilgilendirmiyor. Fakat eðer bir süre sonra böyle bir indirim uygulanýrsa elimizdeki arabalarýnda deðerinin bir süreliðine düþecek olmasýdýr.
Eskiler daha iyi bilir ötv kaldýrýlarak zamanýnda sektöre destek verilmiþ ve insanlar ellerinde para ile galeri kapýlarýnda beklemiþler bu ülkede.
KRÝZ zamanýnda elinizde ne olursa olsun deðerlenir mantýðý var fakat likite döndüremedikten sonra anlamý yok.
YAÞAR ERDÝNÇ bir yazýsýnda bundan bahsetmiþti. Arabalar bile yatýrým aracý olacak krizde diye.
BEN böyle düþünmüyorum. Mutlaka olmasý gerekenden daha düþük fiyatlar oluþacaktýr pazarda çünkü talep azalacak.
Elimde iki araç var ve birini yakýn zamanda okutup. 2019 BES e krizin tam zirve yaptýðý anda borsa fonuna eþit miktarda yatýrmayý düþünüyorum. Böylece borsayý dipte yakalamasam da fonun uzun vade getirisi bana bir kaç araba aldýracaktýr + devlet katkýsý cabasý.
Bu ülkede araba fiyatlarý ancak dolarýn gerilemesi ile olur bunda sonra yada teþvik baþka türlü beklemeyin.
Yer Ýmleri